marți, 25 august 2015

Sunt urmarita!

  Mai tineti minte postul de acum cativa ani despre cum mi-am luat eu vaca? Ma rog nu chiar pe toata da' orisicat. Cititorii mai noi sunt ferm incurajati sa o citeasca ca sa priceapa despre ce vorbesc. Ziua acelei transari m-a induiosat atat de tare incat ulterior am mai luat o oaie, apoi alt sfert de vaca, apoi multi iepuri. Ca deja devenise simplu dupa ce transasem un cadavru cat un om. 

  Ei bine, m-am mutat si in alta tara si... si... doamnelor si domnilor, vacile ma urmaresc! Nu stiu daca oi fi fost indian in alta viata si m-am purtat foarte bine cu ele, nu stiu care mi-e karma pe lumea asta da' stiu sigur ca toate vacile vor sa vina la mine. In cantitate cat mai mare si mai nepotrivita pentru momentul in care vin! Deci gata, m-am lamurit. Toate vacile sa vina la mine! Am zis!

  Stati ca n-am luat-o cu capul. Not yet. Azi noapte pe la ore foarte inaintate cand s-a returnat sotul meu acasa am fost informata brusc ca am primit niste carne de vaca. Cum adica? Ce carne? Noi nu avem frigider decat unul mic-mic ca cele de hotel. Fara pic de milimetru de congelator in el. N-am apucat sa achizitionam unul de oameni normali ca ne-am descurcat cu liliputanu' pana acum. 

  Zic cum vaca? Care vaca? Nici o vaca! Ba daaaaa, zise vanator-culegatorul mandru nevoie mare. Mi-a dat un baiat. Care i-a dat alt baiat. Care avea el niste vaca. Ce maaaaaa? Ce vaca ma? Pai uite, zise el si deschise usa la liliputan. Un raft era plin. E drept, sunt mici, da' sticla de la cel de deasupra parea ca vrea sa se indoaie. Dude, ce-ai facut? Pai mi-a dat-o omu' ala....da' sa stii ca-s CINCI kile. Cum sa iei ma cinci kile de vaca? Pai daca mi-a dat-o...

a luat-o!

  Si discutia a continuat asa pana cand m-a luat cu ameteala si-am plecat la culcare ca nu ma mai intelegeam cu vanatorul care tot sustinea ca "daca mi-a dat-o, ce era sa fac?"... Pai sa n-o iei ca nici tu n-ai frigider. Ei bine, n-aveam frigider da' azi are, ca si-a cumparat :)))))) Pentru ca da, era un pachet din acela vidat de provenienta nu-se-stie-Ungaria-Austria-Spania, cercul era incert. Si pentru ca era vita maturata si vidata si fusese tinuta la rece si era inca in termen (are 3 saptamani termen de valabilitate pentru ca e maturata)... iaca pozna ca ne-am luat frigider de urgenta.

  Frigiderul l-am luat dupa ce au fost vehiculate urmatoarele scenarii (de catre vanator, evident): 1. o facem pe toata si-o mancam. Raspunsul meu: sunt 5 kile! 2. Ii mai aruncam pe geam cainelui vecinului. Raspunsul meu: bichonul vecinului are 1 kil cu totul! 3. O facem si o mancam (a se observa patternul). Raspunsul meu: du-te naibii! 4. Il chemam si pe Daniel sa ia si el. Raspunsul lui Daniel: mi-e somn, nu vin. Fuck! Raspunsul meu: ia d-acilea link cu frigiderul. 

  Am transat beleaua, am si gustat-o, e ca o vaca doar ca mai buna, deh, carne de calitate. Barem in Anglia nu m-a mai urmarit vaca cu oase cu tot, a venit despuiata elegant. Deci joi avem frigider. Ceea ce va dorim si voua. 

Test: mancare chinezeasca :)

6 comentarii :

  1. Bai... stiu pe cine trebuia sa chemi... (sper sa nu mi-o iau). Pe MRU. Ala e cu vacile.
    Ei... uite asa ai si frigider normal.
    Sa va fie de bine ca arata beton vaca.
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai Razvan Ungureanu - era la un moment dat un scandal cu vaca Kobe.

      Ștergere
    2. Aaaaa, pardon, scandalurile politicii de balta nu imi raman in creier :))) Aluia nu i-as da nici o cana cu apa, bre!

      Ștergere
  2. Deci functionezi pe principiul "am o potcoava, mai imi trebuie trei si calul!" :)
    PS. O sa te monitorizez atent in urmatoarea perioada, sa vad daca nu cumva era o vaca nebuna. Desi... cata nebunie sa incapa in 5 kile de carne? ;)

    RăspundețiȘtergere