sâmbătă, 21 mai 2016

Unghiuri si perspective

   Azi am fost la o sala uriasa plina cu trambuline. Au tzopait fetele noastre pana le-a iesit limba de un cot. La un moment dat un domn la vreo 30 si ceva de ani si-a rupt piciorul cu trosc. Adica a sarit sa faca el niste jmecherii, chestie despre care fusese informat cu filme explicative cum ca nu e ok... si la aterizare am auzit in ditamai hala si harmalaia de oameni si de muzica un TROSC distinct.

   Cand s-a ridicat, piciorul domniei sale, era indoit din genunchi la 90 de grade. Asta n-ar fi o problema daca directia de indoire nu era una total gresita :)))))))))))) Deci i se indoise genunchiul in unghi de 90 spre stanga. Cand l-a vazut s-a schimbat la moaca, la fel si angajatii Flip Out de pe langa. L-au lasat picat in bureti, i-au spus ca nu au voie sa-l mute si au chemat ambulanta (chestie care mie mi-a placut mult, in Romania cred ca se gaseau 3-4 crestini care sa-l zmulga de acolo imediat!). Au inchis zona si au asteptat cuminti sosirea ambulantei.

   Moment in care, in capu' meu de mama, s-a petrecut urmatoarea discutie:
Eu: ete si-asta ce-a troznit! UAAAAU ce unghi are? Care e anatomia de fapt? O avea proteza la picior? A, n-are, e al lui! WOOWWW!
Eu MAMA: fah, tampito, daca era fi-ta?
Eu: nu era fi-mea ca ea e desteapta, uite, de unde s-a aruncat tartanu' asta ea n-a avut curaj... iar ea a urmarit filmul de instructie cu mare atentie, stia ca nu are VOIE sa se arunce in cap!
Eu MAMA: idioato, daca era fi-ta? Ce fel de parinte esti tu de aduci copilul in asa loc groaznic de periculos? Uite, Mihaela e galbena la fatza, sta sa lesine si ea nici macar nu i-a vazul aluia piciorul!
Eu: nu era fi-mea! era un nene care credea ca are coaiele mai mari decat regulile, cred ca mamica lui nu l-a invatat ce trebuie... Mihaela e moale, apropo, mai bine te uiti la ea si-i dai niste apa ca s-a cam albastrit!
Eu MAMA: esti o tampita! iti dai seama ce-ti facea Marius daca aduceai copilul acasa cu unghiurile gresite?
Eu: Marius cred ca ar vrea si el la tzopaiaca. Noroc ca burta nu-i permite sa se accidenteze, o sa aplaneze tot!
Eu MAMA: esti o tampita! cum sa aduci copilul AICI? Si Ambulanta aia undeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee????
Eu: ai dracu' rabdare, stii ca spitalul de langa e supra aglomerat, tartanu' asta nu moare de la picior rupt, altii mor, e chestie de prioritati!
Eu MAMA: ti-am mai zis, esti tampita! Ia vezi, unde e fi-ta? Vezi, are toate unghiurile corecte?

  Am plecat de acolo convinsa fiind ca voi reveni. Sala este una foarte misto, securitatea este asigurata de oameni multi care stau cu ochii pe toata lumea, unii dintre ei sunt "semafoare" pentru saritul in piscina asta unde si-a rupt nenea piciorul. O piscina plina cu niste cuburi de burete, sari in ea de pe o alta trambulina. Am observat azi zeci de chestii facute pentru bunastarea fizica a cientilor, pentru protejarea de orice. Trebuia doar sa le iei in seama cum ar veni! Foaaaarte misto! Mi-a lasat gura apa, va jur. Dar da, cand i-am auzit aluia facand trosc piciorul... m-am gandit la toate cele de mai sus. Pe de alta parte si daca sari in cap de pe o bicicleta s-ar putea sa patesti acelasi lucru ba chiar mai rau. 

  Sareau azi acolo oameni intre 2 si 70 de ani. Serios, era o doamna despre care as fi putut sa cred ca se imprastie in neant daca pica in cur. Tzopaia si incerca sa se dea si peste cap! La fel un nene sarit bine de 60 care a nimerit niste flic-flacuri d-alea de cred ca s-a speriat si el ca dupa aia nu mai avea curaj sa se lanseze de pe margine in bazin :))))) Da, asa e cand stai sus la balcon si comentezi! Da' data viitoare ma duc si ma dau de-a rostogolu' precis! Ce apa in gura mi-a venit azi vazandu-i pe astia toti cum sareaaaaaaaaaaaaauuuuu!!!!!!!!

  Mara si Iulia au fost in extaz azi, dupa o ora acolo erau lesinate, Mara a urcat scara din casa in 4 labe, a mancat ca un lup si apoi a facut o mare baie fierbinte ca sa-si gaseasca muschii de la picioare :))))) 



zbor
MI-E FOAME!!!


2 comentarii :

  1. Fix sambata trecuta am testat si noi o magarie identica cu a voastra (doar ca pe portocaliu, nu verde) :-) A fost super meserie, si n-am avut parte de nici un accident, inca m-ar fi mancat si pe mine tare sa sar pe acolo, ce mi-a placut!!! S-au perindat astia mici de la trampoline la groapa cu foam si la sarituri cu aruncari la cosul de baschet si te miri ce mai aveau acolo, dupa doua ore s-au pus amandoi jos si au inceput sa se uite prin mine asa... :-D

    RăspundețiȘtergere