marți, 10 noiembrie 2015

Cum era daca eram George Ion (2)

 M-as fi trezit greu dupa cele maxim 4.10 ore de somn pe noapte. Ce vreti, a mai trecut un an, sunt mai batran, mi-e somn. Nu, nu ma tine vreun bebelus treaz noaptea, doar ca acum am o pisica. Care m-a facut sclavetta ei. Care nu vrea decat sa doarma cu moaca pe capul meu sau ceva. Nu stiu ce vrea de la mine, inca nu m-am lamurit. 


  M-as fi dat jos din pat dar nu pot. Pisica e toata in varful capului meu. Ma zgarie si doreste sa ma zmotoceasca fix pe retina. Eu, George Ion, nu pot sa o refuz. Sunt mult prea politicos pentru asta. Eu sunt un feminist. Pisica e femela. Hence, nu poci sa o deranjez in timp ce ea imi mai roade un ochi sau un cablu de la calculatorul ala scump despre care va povesteam acum un an cum ca nu mai merge. Calculatorul, nu pisica. 

  M-as fi suit in Toyota mea portocalie ca sa pornesc prin trafic. Daca ar mai fi mers. Nu stie toanta asta care scrie acum despre mine daca mai merge sau nu Furia Portocalie. Mna, toanta a plecat din tara. Tocmai eu, George Ion, am dus-o la aeroport cu Furia Portocalie asta dupa ce in prealabil m-am luptat cu o valiza mai mare decat domnia mea. Toanta s-a intrebat pret de niste multe secunde daca nu cumva valiza o sa ma transforme intr-o clatita pe scara aia. Mdeh, toanta nu stia ca-s puternic! Dar despre Toyota mea m-am vaitat cum ca n-o sa mai mearga. 

  Sa revenim, m-as fi suit in Toyota mea si apoi m-as fi dat jos repede pentru ca ea nu mai merge. A trecut un an, ce vroiati? Impreuna cu laptopul meu, au trecut intr-o viata mai buna. Li s-a alaturat si camasa mea roz, n-am mai fost zarit in ea anul asta. Semn ca m-am maturizat! Acum am pisica. Pisica e viata mea. Pisica e mai ceva ca acea camasa roz. 

  Si cum? N-am butonat gadgetul? Uh, pai n-am avut timp. Pentru ca pisica. Si apoi cablul ros de pisica. Nici macar n-am apucat sa postez o poza cu mititica fiara neagra care-mi rodea cablul. Oricum sunt trist. Dan Alexandru Radu n-a mai scris despre mine de prea multa vreme. Oare nu ma mai iubeste?

  LA MULTI ANI, BAI! Multumesc ca esti prietenul meu de atatia ani!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu