marți, 13 martie 2018

Putine vorbe

  Scriu tot mai putin, stiu asta, primesc mesaje de la voi in fiecare zi. Unele sunt simpatice, gen ce mai faci, esti bine. Altele sunt de-a dreptul nesimtite, ca si cand m-ar fi castigat la zaruri sau ceva... ca de ce scriu rar si cum imi permit sa le fac LOR asta sau ceva :))))

  Multe din povestile mele de peste zi s-au mutat in contul meu cel inchis de FB, pentru ca nu le pot pune aici. Aici, din cate am vazut, sunt si foarte multi oameni nebuni. Acum lucrez cu copii, nu imi permit oameni nebuni prin preajma. Intru aici doar cat sa imi mai strig nitel fericirea noastra personala. Da, suntem bine, suntem foarte bine. Eh, am fost acum bolnava de-am zis ca dau coltzu' da' asta e ceva obisnuit pentru lucratorii din scoli. 

  Azi de dimineata m-am intalnit intr-o cancelarie cu doua colege de la Emas si am inceput toate trei sa tusim. RAU. La modul sinistru. Si din ce tuseam, radeam si din ce radeam evident ca tuseam mai tare. In ditai harmalaia asta a venit o tanti din biroul de langa sa ne intrebe daca suntem bine sau cheama o salvare. Da' ea saraca se hahaia si ea pentru ca ne hahaiam noi in timp ce behaiam ca trei etnice afectate :)))

  A fost zapada la Portsmouth, a fost si niste ger, aici nu s-a prea pomenit asa ceva... toti copiii s-au prezentat la scoala cu mucii la genunchi in secunda doi. Evident ca noi, astia care mergem pe la cate doua scoli pe zi, ne-am captusit misto de tot, cu tot ce era la indemana :)))) Eu una am crezut ca mor de miercuri incoace. Nici azi n-am fost prea bine desi joi si vineri le-am stat acasa... ieri si azi am umblat ca o oaie capie si toti cei care ma stiau prin scoli erau la modul: ummmm, tu ar trebui sa fii aici la HALUL in care arati? Vai, dar multumesc frumos! :))) Nuuuuuuuu, dar esti sigura ca mai si ajungi acasa intreaga? Nu stiu, vedem noi... Si fix asa ma simt, nefunctionala.

  Iar maine am un assessment cu una din sefele mele, trebuie sa decidem daca o fetita este ok sau nu. Norocul e ca e o scoala de langa noi asa ca o sa am timp sa imi gasesc toti mucii, creierii si tusea pana cand ajung la fata locului. Acolo o sa ma tin vartoasa! 

3 comentarii :

  1. Buna ziua albuletzi :) ...multa sanatate in primul rand si felicitari pentru puterea de a ramane in picioare chiar si cand ti-e greu! Te urmaresc ...ha ha...si intr-un mod poate neobsnuit, citindu-te, imi alin cumva regretul de a nu reveni in UK, desi nu trece zi sa nu ma gandesc la asta. Toate gandurile mele bune si...tine-o tot asa !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa sanatate si putere de lucru in continuare, ma bucur de fiecare data cand scrii si reusesti sa para amuzant orice, chiar si o raceala.
    Numai bine!
    Mam.

    RăspundețiȘtergere