sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Primul Revelion

  Gata si cu primul nostru Revelion in Anglia. A fost misto. De cate ori zic ca nu ma mai poate uimi cu ceva felul in care se intampla lucrurile pe aici, de atatea ori ma uimesc. 

  Pai pentru ca dupa o zi de invartit prin bucatarie si mancat diverse, cand a venit seara si odata cu ea si maretul eveniment zis Revelion, cum butonam noi asa televizorul mai mult din curiozitate... am dat peste un nene care canta. Bai si canta misto, urechea mea a tresarit, m-am uitat catre ecran... ma, cine e asta ca parca la moaca nu mi-e cunoscut. 

  Ascut urechea mai bine, imi tot veneau in cap amintiri din adolescenta. Mda, canta Brian Adams live la Londra. Nu era nici Loredana, nici Gutza, nici vreo populara zbierata din rarunchi. Nu nene, era Brian Adams. 

A prestat omu' absolut genial!

  M-am bucurat enorm, imi place vocea lui teribil. Am si dansat de nebuna. Fi-mea capitulase pe la 10 jumate in mod absolut incredibil (vacanta in care s-a culcat mereu prea tarziu isi spune cuvantul), s-a facut 12 am pocnit o sticla d-aia care pocneste si ne-am uitat la astea:

Cum o fi sa fii acolo? Cred ca la anul stiu ce vreau de Revelion :D

   Artificii n-au fost decat la televizor si seara mai devreme undeva in centru. In rest n-a pocnit nimic pe strada asa ca ne-am culcat linistiti repejor ca niste batranei obositi ce suntem. Iar a doua zi, la televizor n-au fost "reluari". N-au fost stiri despre "cum s-au distrat englezii de Revelion" cu imagini cu fufe dansand pe mese in baruri sau ore in sir de rememorari. Nu a fost o stire cu "Brian Adams a cantat la Londra" :))))) Totul a revenit cu gratie la normal. Si gata. Sa inceapa 2016. Presimt ca va fi epic. 

2 comentarii :

  1. Cum, nu au făcut ei reportaj despre cum s-au distrat de revelion? Despre Brian Adams? Pfuai, păi asta e ca și când ți-ai lua Lamborghini și l-ai ține într-un garaj închis, adică nici măcar în fața blocului /porții, să-l vadă și vecinul. Pic de simț civic nu au englezii ăștia, duamnă. ☺

    RăspundețiȘtergere