duminică, 17 mai 2015

36. El.

  Pentru ca a plecat ca sa ne fie mai bine. Pentru ca nu s-a lasat pana nu m-a convins sa emigram. Pentru ca o sa fim foarte fericiti intr-o tara civilizata. Pentru ca ma iubeste. Pentru ca e mandru de fi-sa. Pentru ca se descurca atat de bine si rezolva orice situatie. 

  Pentru ca e cel mai bun prieten al meu si nu mi-as putea imagina vreodata viata mea fara el in ea. Pentru ca ma face sa rad cu lacrimi de cel putin cinci ori pe zi. Pentru ca radem impreuna tot timpul. Pentru ca zice ca-s ca o baba cand ma ratacesc ca proasta. Pentru ca intotdeauna m-a ajutat cu casa si copilul. Pentru ca si acum, 18 ani mai tarziu, cand ii aud vocea ma bucur. Pentru ca merge cracanat ca un ratzoi.

  Pentru ca a invatat sa gateasca. Pentru ca noi suntem totul pentru el. Pentru ca i-a facut mamei mele tot ce a vrut ea. Pentru ca ajuta orice om ii cere ajutorul. Pentru ca ii sare mustarul ca unui copil de doi ani ca cinci minute mai tarziu sa nu aiba habar ce s-a intamplat. Pentru ca nu stie niciodata ce medicament sa ia daca e racit. Pentru toate astea si multe altele...

  La multi ani, iubitule! 

6 comentarii :