miercuri, 13 septembrie 2017

38 viteza garduri

  Azi, de ziua mea de baba ce sunt, am avut nu doua ci trei scoli de vizitat. Evident ca tziganul cu care trebuia sa ma intalnesc la prima n-a venit, si cand zic tzigan ma refer la cetatean de nationalitate romana si etnie rroma. Mare si rotund, nu stia prea multa romana, dupa ce am stat ca idioata intr-un hol de scoala o ora, a venit. A venit sa ne spuna ca el nu vrea scoala aia.

  Mbine, plec la urmatoarea, unde aveam eu treaba. Ma duc acolo, desenez monstrii si Batmani cu niste indivizi de 5 ani, plec la aialalata. Pe drum mananc un senvis. M-a plouat de doua ori, m-a insorit de sapte ori, m-au urat niste multi oameni dragi mie. Mi s-a imbolnavit copila fix azi, m-au sunat de la scoala de mi-au facut genunchii piftie de spaima... o raceala. 

  Ajunsa acasa am vorbit la telefon cu oamenii mei cei mai dragi , pe rand, niste ore bune, ma doare urechea :)) Va multumesc tuturor pentru mesajele primite si vi le intorc inzecit. 

                                       Azi, intre niste scoli

16 comentarii :

  1. La multi ani cu mult soare! Ioana

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani fericiti!

    Adina

    RăspundețiȘtergere
  3. Albuleaso, sa cresti mare !!! :)

    Silvia

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze de întârziere. La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se primesc urari de bine si ganduri calde si retroactiv, de la unii rataciti pe alte planete sau intorsi din morti? Daca da, numai bucurie, sanatate, noroc si iubire sa ai in viata. Daca nu...se reporteaza pentru anul viitor. :)

    RăspundețiȘtergere