miercuri, 26 noiembrie 2014

Un comunicator printre cornute

  Cornute zodiacale, ca sa fim bine intelesi. Am p-acilea sotz si fetita, una bucata Taur, una bucata Berbeaca totala. Io, zodia aia de ti-e rusine s-o zici cu glas tare ca rade lumea de tine. Fecioara ii zice, nu stiu de unde i-o fi apucat pe nostradamii planetei s-o numeasca asa si tare urat mi-a fost mereu sa raspund la intrebarea "ce zodie esti?".

  Cornutele ca cornutele ca sa ma exprim cacofonic. Mda, cred in treaba asta cu momentul cand esti nascut pentru ca daca cred treaba fizica, cea cu luna care face ca apa marii sa creasca si femeile sa nasca, oamenii sa nu doarma, etc...n-am cum sa ma gandesc ca momentul in care te-ai nascut si felul in care tot Universul rezona in momentul ala n-ar avea un rol. Si eu una cu astia cu coarne m-am ales si sincer, cu mana pe inima va zic ca fix ca animalele alea se poarta!

  Apoi Tauru' cand vede rosu...Domle, taurul cand vede rosu nu stie nimic ca iel ie cam chior cica si nu vede culorile. Vede miscarea. Asa si al meu. Cand i se misca lui un neuron cum ca l-ai enervat, ataca fix ca un taur la corida si la fel de chior adica fara sens. El precis are un sens doar ca nu-l stie nici el si nici noi astialaltii. Cand i se pune pata neagra pe ochisor....sa te tii lele hora! In principiu vrea sa te ucida just for fun!

  Apoi Berbecu' e oleaca mai neamtz, pardon ardelean asa...Asta se infurie mai incet pentru ca nu se prinde din prima. Bre da' si cand se infurie de (doar el adica EA stie ce anume)... fratzioareee, n-ai tu outze sa le ia el in coarne cat si-ar dori! Ma scuzati de imaginile teribile da' ie nasoala treaba! La astia nu e just for fun doar ca, din nou, nici ei nu stiu ce simt anume deoarece e foarte greu cu exprimarea...

  Acu' sa ne imaginam cum e cu doo d-astea in casa. Care una se infurie la piticu' negru de pe creierul propriu, alta reactioneaza urat de tot dar oleaca mai tarziu, am stabilit, berbecul e ardelean. Dar cu aceeasi putere. Cand e vorba sa coooomunice...oh, what a joy!

  Cand dau astia doi sa vorbeasca e ca un cataclism natural. Te uiti la ei, stii ca totul se va duce sulii de zestre in urmatoarea secunda dar nu te poti abtine sa nu te uiti cum se smardoiesc unul pe altul din vorbe. Uneori si din fapte pentru ca domnisoara a invatat sa dea din picior si sa tranteasca usi. Taxu' n-a invatat cam nimic da' eu astept sa-i vina ei ciclul si atunci o sa fac si poze cand "discuta" ei doi! Promit!

  Io...zodie de trancanitor-comunicator. Nu mi-a fost greu niciodata in viata mea sa-mi exprim clar si coerent ideile din cap sau sentimentele de mai jos de cap. Pentru mine e simplu, te discut cu argumente pana te omor, te bat la cap pana te omor sau te intreb pana te omor. Iar cand eu am ceva de intrebat intreb CLAR, cu toate verbele si substantivele pe care le detin. 

  Aici ajungem la amuzamentul zilei de azi. Am lesinat de ras la urmatoarea conversatie telefonica Marius-Mara:

Mara: tati, azi mi-a cazut un dintisor!!!
Marius: de UNDE?
Mara (nervoasa): din GURA, cum de unde, doar nu din fund!!?
Marius (nervos-oripilat): te intrebam daca de SUS sau de JOS!!!

  QED! Over and out! 

cornute in action! :))))

16 comentarii :

  1. De milioane conversatia :)). La mine-s doi berbecei, mama (mea) si fiul cel mare. Stai sa vezi acolo abilitati de comunicare :)). Ce-i drept, se simpatizeaza reciproc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Da pai si cornutele astea doua se simpatizeaza :) Doar ca nu stiu cum sa faca sa afle lucruri unul de la altul din prima...

      Ștergere
    2. Pune-i sa-si scrie :)))). Chiar s-ar preta, acum ca ea invata, iar el nu-i tot timpul cu voi.

      Ștergere
    3. Aaaa, uite o idee! Dar dupa aia io cum ma mai distrez in halu' asta? :))))

      Ștergere
  2. Eu berbec, El (10 ani) taur, El mai mic (9 ani) fecioara. pot sa confirm doar ce ai scris despre fecioara. Ma termina... are argument la orice, trebuie sa aibe ultimul cuvant cu orice pret (sustine ca la scoala nu e asa). La noi berbecul se infurie din prima si taurul mai greu, dar probabil tine de varsta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi suntem trei Tauri și-un Berbec sub același acoperiș, multiplică puțin povestea ta și-ți faci o idee. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valeeeeeu! Maiculitzaaaaa! (bai, iar nu mi-a trimis Blogger comentariul tau in mail, eu nu stiu ce are, am intrat acum direct in astea de aici si l-am vazut, deci sorry pentru intarziere!)

      Ștergere
  4. Mda... cam așa-i cu cornutele. Eu îs berbeacă din aia clasică și mă aprind din cele mai mici chestii. E ciudat și pentru mine, după ce trece criza îmi dau seama că de fapt m-am agitat aiurea pentru o chestie miiiiică-mică de tot pe care de cele mai multe ori am înțeles-o eu greșit. Mai întâi coarnele și după aia rațiunea. Pentru mine e funny dar pentru cei din jur nu prea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, si Mara la fel, se supara uneori si dintr-o gluma si face ca toate cele, Dupa aia cand se prinde ea...se potoleste. Dar deja ne-a fiert! :))))))

      Ștergere
  5. :))))) Trebuie sa citeasca si fata mea asta cu taurul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) la ea s-ar putea sa fie de la adolescenta mai degraba decat de la zodie da' nu ma bag! :D

      Ștergere
  6. Daca tu zici ca-i naspa sa spui ca esti Fecioara, sa vezi cum e sa spui ca esti Peste! Ca proxenetismul se pedepseste de lege...
    La tine e pe baza de cornute, la mine pe baza de clesti:unu-i Rac, altul Scoripon. Tot o apa suntem toti. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa zicem ca-i pui unei Fecioare coarne de Berbec. Sau de Taur. Aia-s eu. CAPRICORN. Zodie de pamant, ma enervez greu, dar si cand ma enervez apoi ma cert aprig si cu coarne, dar cu argumente logice si cu discurs impecabil. Si..mi-a dat Dumnezeu sa traiesc cu doua zodii de foc in casa. Fi-miu Sagetator. Barbatu'- Leu. Vai de capul meu, cum trebuie sa-i "impac" pe astia doi cand ii apuca focul intern.. Si fi-miu are doar 3 ani. Ce-o fi mai incolo..Dumnezeu cu mila..cred ca o sa plec, din cand in cand, de-acasa:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nasol de tot. Eu ma simt la mijloc ei se cearta aiurea se supara unul pe altul din nmic..Eu am pretentii de la ala mare ca pana mea, el e adultul. Din pacate el e batbat deci un adult care nu trece niciodata de varsta emotionala de 5 ani. Iar fi-mea e foarte matura pentru varsta ei :)))) De aia am zis ca la adolescenta eu cred ca ori il omoara ori....nu stiu...El are impresia ca e o victima ACUM...mi-e mila de el pentru momentul cand vor intra toti hormonii in fi-sa :))))))))))))

      Ștergere