marți, 31 decembrie 2013

Inca un an

  S-a mai dus unul. A fost bun. A fost si cu cele mai grele momente din viata mea de pana acum. Dar a fost bun pentru ca pana la urma totul s-a terminat cu bine. Mi-e teama ca mi-a adus niste probleme de sanatate din cauza de stres si de alte chestii... dar asta om afla in 2014 mai clar. 

  Am fost sanatosi, mai ales Mara care a reusit sa treaca cu bine peste raceli si chestii minore. E mare lucru sa fie copilul sanatos. Noi astialaltii mai vedem, ea sa fie bine ca restul le-om rezolva. 

  Un an plin de prieteni, din cei adevarati, de oameni draguti care au venit la noi la 2 Mai si care nu mai vroiau sa plece. Un an plin de rasete, am ras mult, chiar si in cele mai urate si mai grele momente am ras. Am ras si in timp ce plangeam si in timp ce simteam ca o sa imi crape ceva de nervi... am tot ras. Am ras cu prietenii, am stat la povesti, ne-am holbat la puii care ne cresc si ne-am  minunat cu glas tare despre cat sunt de frumosi si destepti. Asa au facut si ciorile dealtfel :))))

  Am scris destul de mult anul asta, s-a adunat lume multa pe aici, ma bucura asta dar ma si sperie cand "anonimii" imi vorbesc foarte urat si ma injura ca si cand i-as pune eu sa ma citeasca. Imi voi rezerva dreptul sa nu ii public sau sa ii public si sa ii injur si eu, dupa cum am chef in ziua respectiva. La fel cum imi voi rezerva dreptul sa ma bucur de fiecare comentariu de bun simt de la oameni frumosi si buni care aterizeaza pe aici si rad sau plang impreuna cu mine. Cu unii din ei m-am imprietenit, pe altii abea astept sa ii cunosc si in persoana. Majoritatea insa traiesc in alte tari, asta mi se pare o chestie foarte misto, ca s-au adunat pe aici multi emigranti dintr-o gramada de tari. 

  Va multumesc tuturor ca veniti pe la mine sa discutam. Uneori in contradictoriu, dar asta nu conteaza atata vreme cat toata lumea e civilizata. Alteori ne-am ras impreuna ca si cand ne stim de o viata. Multumesc, sunteti foarte simpatici si ma distrez de multe ori citind comentariile voastre. Va doresc sa fiti sanatosi si fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele in anul care vine. Sa va fie copiii sanatosi si voiosi si daca n-aveti sa vina si in viata voastra cate un pui personal. 

   Sa va iubiti, sa radeti, sa mergeti de mana pe strada, sa nu uitati sa va uitati unul la altul. Ridicati nasul din telefoane, tablete, laptopuri, lasati feisbucii si uitati-va unii la altii. Radeti, povestiti, chiuiti, munciti cu drag si cu spor oriunde ati fi si orice ati face. Pupati-va. Mult si des. Si cu rudele si cu prietenii. Luati-i in brate si strangeti-i tare, pana le paraie oasele. Uitati raul. Uitati momentele grele. Daca sunteti ca mine si nu puteti sa uitati, hotarati-va ca v-au ajutat sa fiti mai bun, mai puternic si mai frumos pe interior. Apreciati-va oamenii dragi. Spuneti multumesc. Dati mai departe. Traim intr-o saracie groaznica in tara asta. Anul urmator va aduce, cred eu, lucruri mult, mult mai rele si mai grele din punct de vedere economic. Daca aveti o paine in plus dati-o cuiva. 

  Nu mai cumparati obiecte. Aveti destule. Cumparati excursii, mergeti si plimbati-va. Duceti copiii sa vada lumea sau tara. Sunt amintiri mai bune decat obiectele din plastic. Calatoriti de mana prin tari si prin viata. Trec repede anii, zboara... Ia omul de langa tine si pupa-l. Daca se zbate pune-i piedica si pupa-l! :D

  Un an nou bun din partea Albuletzilor!

18 comentarii :

  1. La multi ani cu "di toate" dar bune sa fie! Sa fiti sanatosi si sa ( va) iubiti mult!!! Diana de la Hamburg care acum e- n varf de munte bucurandu - se de fi' su, nepoata'sa, barba'su...sor 'sa si cumnatu'su..si mama' sa la pachet -toti cu nasuri inghetate..de fericire!! Asta da sfarsit&inceput de an bun!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Dianaaaa draga mea! Va pup pe toti pe nasucurile rosii! In curand te ia flacaul tau pe sus si te duce la partie!

      Ștergere
  2. La mulţi ani cu sănătate şi împliniri pe toate planurile! Mă bucur că te-am găsit şi te citesc cu plăcere :) Un 2014 magic să aveţi!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani cu sănătate şi împliniri pe toate planurile! Mă bucur că te-am găsit şi te citesc cu plăcere :) Un 2014 magic să aveţi!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani cu sanatate!!!
    Va pup cu mare drag!
    Orsi

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani cu sanatate!!!
    Va pup cu mare drag!!!
    Orsi

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, draga Alexandra! Citesc foarte multe bloguri, dar parca pe nici unul nu ma simt asa de "acasa" ca pe al tau. Mi se pare cumva mai intim, parca ma primesti direct in casa si in inima ta de fiecare data cand imi oferi ocazia sa citesc ceea ce scrii. Multumesc! :)
    Sper ca anul acesta sa fie mai bun si mai frumos decat toti care au trecut pana acum si sa iti aduca numai momente placute si tie si celor dragi!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani draga mea!!! Un 2014 stralucitor va doresc! 🎉

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa aveti un an bun, linistit, armonios, cu sanatate si iubire. Si cu ceva banuti, daca se poate. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult,. Adelina! Si tie berze cat mai usoare! Sanatate si de toate!

      Ștergere
  9. La Multi Ani, oameni frumosi! Sa ramaneti la fel si in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un an bun, bun si voua! :)

    RăspundețiȘtergere