vineri, 17 mai 2013

34

  Pentru ca la 18 ani a stat doua ore in fata blocului si nu m-a lasat sa ma duc in casa, pana s-a hotarat sa ma pupe. Pentru ca ma bucur de cate ori deschid ochii dimineata si il vad langa mine. Pentru ca am trecut prin multe noi doi si pentru ca ne iubim si mai mult. Pentru ca zambeste cu lacrimi catre bunica mea de cate ori o vede. Si face glume cu ea, iar ea rade cu el. 

  Pentru ca ma face sa rad oricand, in orice situatie, oricat de nasol ar fi. Pentru ca munceste mult si mereu are impresia ca nu face destul pentru noi doua. Pentru ca ii dau lacrimile cand o vede pe Mara. Pentru ca ii dau lacrimile cand ii dau lacrimile altui barbat cand vorbeste despre copilul sau. Pentru ca e modest. Pentru ca imi aducea si ducea prietena de la Bucuresti de cate ori ea vroia sa vina in vizita. 

  Pentru ca tace cand se supara. Pentru ca tipa cand se supara. Pentru ca a inteles, dupa ani de zile...ca nu e cazul sa se supere. Pentru ca ma iubeste asa cum sunt, pana dincolo de cer. Pentru ca se joaca cu fi-sa pe podea pana ii iese hernia pe nas. Pentru ca merge cracanat ca un ratzoi. Pentru ca glumeste despre coliva in mijlocul unui azil plin de oameni de 85 de ani.

  Pentru ca atunci cand zambeste la mine ma topesc. Pentru ca atunci cand ma pupa si ma ia in brate uit cum ma cheama si ce caut aici. Pentru ca are mainile cele mai calde cu care face sa imi treaca orice durere. Pentru ca pe ce pune mana repara. Pentru ca poate sa desfaca si sa faca la loc orice masina si stie la orice ora de ce face masina nu stiu cum. 

  Pentru ajuta oamenii oricand si la orice ora. Pentru ca e cel mai bun prieten al meu. Pentru ca alaltaieri am stat de vorba pana la 2 noaptea ca si cand nu ne vazusem de un an. Pentru ca ma cunoaste. Pentru ca o ia in brate pe Mara si danseaza cu ea in brate prin toata camera, desi stie ca n-are voie din cauza ca e un babalac cu mijlocul rupt.

  Pentru ca e un babalac de 34 de ani azi. Te iubesc. La multi ani, maimutzoiule! Sa fii sanatos, ca restul o sa fie bine. Peste 34 de ani o sa iti aduc aminte de ziua de azi. 

14 comentarii :

  1. Sa-ti traiasca si voi pe langa el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tii, ce om fain! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu un dubiu...acum nu o mai aduce si aduce pe prietena ta? Ai vorbit la trecut.

    RăspundețiȘtergere
  4. La si mai multi ani fericiti! Sa fiti sanatosi! Si sa va pupati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Norocoaso! Norocosilor!:)
    La multi ani minunatului tau sot si multi ani impreuna! Sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa nu lasati timpul sa treaca peste voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult, draga mea. Am transmis mai departe! Promit sa nu lasam! :)

      Ștergere
  6. La multi ani sanatosi domnului tau sot !

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani jumatatii tale,Alexandra! Sa fie sanatos si sa va aveti unii pe altii aproape,pana la adanci batraneti,depanand amintiri frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Carmen...mi-au dat lacrimile la ideea de "jumatate" ca asa il simt si eu!

      Ștergere