vineri, 2 noiembrie 2012

O idee de cadou

   Am invins! Am gasit cadoul perfect pentru bunica mea, despre care povesteam acum cateva zile ca e greu sa mai alegi un cadou pentru ea. Caci e batrana. Si in general "nu-mi trebuie nimic, sa nu imi luati nimic, sa nu cheltuiti bani pentru mine ca NU VREAU NIMIC" :)

  Am invins! Pentru prima data in viata mea am nimerit ceva care a incantat-o si care o sa ii fie util. Utilitatea e importanta pentru mine. Si pentru ea, caci la varsta ei cam greu sa ii iei o pereche de cercei si sa scapi :)

  Asadar, doamnelor si domnilor, stimati cumetri, tananaaaaaaaaa:

 

 Nu, nu scaunul ci husa de pe dansul. Husa minunata, care ulterior infigerii in priza sau la bricheta din masina...se incalzeste si iti face si masaj. Sau numai una din cele doua activitati. Poseda o telecomanda asa:


 care este legata cu un fir de husa, si are si un buzunar al ei in care se depoziteaza. 

  Husa e dintr-un burete gros iar in regiunea lombara are o sectiune care se umfla prin apasarea-pomparea gogoasei din centrul telecomenzii. Ca sa ti-o reglezi ca suport lombar cat vrei. Un buton o desumfla repejor. 

  Masajul e pe trei zone separate, fiecare cu butonul ei si cu trei intensitati ale vibratiei. Cand te ridici de pe scaun masajul se opreste automat. Caldura ramane pornita. 

  Am stat pe domnia sa pret de cinci minute si mi-am deznodat spatele. Are un din ala care imi vibreaza in cocoasa fix in punctul dintre omoplati unde am eu o chestiune naspa ramasa din sarcina. Vibratia combinata cu caldurica....m-au facut meduza. M-am ridicat de acolo sub forma de gelatina. I l-am dat bunicii acum, desi e cadou pentru Craciun...anul asta Mosul vine mai repede pentru ca o dor toate oasele :)

  Bre, mie mi-a placut, a costat 150 de lei...pentru parinti sau bunici cu dureri de oase acu' toamna-iarna...io zic ca e misto. Bunica-mea a zambit cu gura pana la urechi si a stat cuminte in fotoliu pe ea. Intr-un final am intrebat-o "ei, te-ai incalzit?" (avea pe ea maieu, tricou, plovar si trening si era rece sloi) si a zis fericita "daaaaaaaaaa, si prin toate hainele astea, mama...m-am incalzit!". Ea se gandea ca tre' sa se aseze goala pusca pe ea, ca nu o sa ii treaca caldura prin cojoace. 

  Asadar...AM INVINS! :D



12 comentarii :

  1. Draga de ea!!!Multa sanatate si sa va bucurati de ea cat mai mult timp... Sarbatori Fericite,bunico!!! :*
    Orsi

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravos, natiune! Sa te bucuri cat poti de ea - bunica. Si eu as fi procedat la fel cu cadoul. Si stiu si cum e cu luatul "nimicului" ca nu trebuie, alea, alea...De unde ai luat-o?

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci, Ioana. Am luat-o de pe internet de aici
    http://www.thegift.ro/cadouri-pentru-masina-c-125/husa-masaj-full-size-p-1250
    E chiar misto si dupa ce m-am dat azi de doua ori pe ea mi s-a mai linistit spatele. Sper sa o ajute sa nu ii mai fie asa frig, nu mai zic de durerile de oase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Super idee!S-o foloseasca sanatoasa,bucuria ei face toti banii!Eu nu mai am bunici si mi-e tare dor de ei!multa sanatate si bunicii si voua!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga de ea :-) Sa traiasca toti bunicii frigurosi :-)Circulatia nu mai e ca la tinerete :-D
    miki

    RăspundețiȘtergere
  6. super idee de cadou!!! MAi ales cadou de sarbatorile de iarna ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa mi s-a parut si mie, de aia am zis sa impartasesc cu lumea, poate o mai fi careva in impas pentru Craciunul asta :))

      Ștergere
  7. Bravo! M-am tot uitat si eu, asa vag, la ele, dar nu credeam ca fac treaba. O sa le mai dau o sansa, nu mi-ar strica nici mie, dar altora :)
    Eu am cateva slatele electrice (la mama, la soacra, una la copii si una la noi, o punem pe latime, sa ne incalzeasca mai ales la shale :) ), de cand am luat-o pe prima, m-am indragostit de concept, acum ... daca pun si un masaj langa ... cred ca o sa fie taaare bine :)
    Scaunul pe care ai pus-o tu, e tare sau buretos? merge ok pe buretos sau pe ce trebuie atasata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scaunul ala e cu burete, asa ca un Poang de la Ikea daca le stii. E un burete mai tare insa nu conteaza. Husa e cu burete si sta oricum pe orice. Are un elastic care trece peste spatar si o tine oarecum pe loc. Mie imi place, sa stii ca mi-am dez-tzepenit spatele de cand ma "dau" pe ea :). Bunica-mea e incantata ca isi face cald la spinare!

      Ștergere