miercuri, 16 septembrie 2009

Dilema puiului

Din cand in cand se mai intampla sa si aud ce macane televizorul care merge intr-una la noi in casa. In timp ce faceam d-ale casei de dimineata cu fi-mea coada dupa mine...aud in fundal ceva de genul "puiul familist. patru copane, unul pentru fiecare", ridic privirea brusc si vad un pui pe o masa a unei familii de handicapati mintali (asa aratau, imi cer scuze). Deci e UN pui...care are...PATRU copane, nene?

Mereu am zis ca Cernobalu' ala o sa isi faca simtita prezenta pana la urma. Iar aia de la masa cum sa arate altfel daca mananca un pui cu patru labe. Sau cum? O fi un pui in pachet si pun aia si "tacamuri" sa fie mai multe? Le-au ramas picioare? Le-a dat socoteala gresit si nu mai au ce face cu ele?

Ideea reclamei era una perfect cretina: nu va mai certati pe copane ca asta are patru, nehalitilor! Ca aia dupa ce ca erau retarzi se si bateau pe copane bre. Or fi facut astia vreun studiu din care a reiesit ca se bat romanii la masa pe copane si ca puiul ar trebui sa aibe fo' patru asa. Da de ce nu sase? Poate ai si musafiri...
Intrebare: daca aia se bat pe copane, ce fac cu restu' de carcasa? Nu le-a zis nimeni ca se gasesc acu NUMAI copane breeee....e multeee...e de toateeeee...

Nu-i bai ca dupa reclama asta a aparut Maia Morgernstern care era intinsa pe jos in curte la unii la o emisiune de ii duce pe niste artisti sa faca curat in grajd la unii la pensiuni. Aleia i se facuse rau de atata treaba si lesinase pe acolo. Vali Vijelie era chiar ingrijorat, mai nene...Mai era unu negru de il pleznea o pitzipoanca cu faina peste ochi. La cum faceau cred ca a urmat oarece imperechere ulterior da' nu ma bag. Cate unii au treaba multa nenica in tara asta.
Asa ca eu zic ca puiul cu patru picioare nici macar nu mai suna asa aberant pana la urma.

Un comentariu :