luni, 6 aprilie 2009

Blogareala

Trebuie sa recunosc ca eu am facut acest blog din cauza unei insomnii tampite dintr-o noapte. Mai demult ma gandisem sa fac un jurnal pentru Mara, in cazul in care o sa vrea vreodata sa afle ce faceau parintii ei cand ea era cat o scobitoare. Si pentru ca ma enerveaza diversi din multe cauze, am zis sa imi exprim si io frustrarile cumva. Si cum de multe ori cand ma enervez devin simpatica, am zis sa ii fac sa rada pe cei cativa oameni pe care ii am in lista mea de Messenger. Am zis sa specific asta pentru ca de curand am aflat cu stupoare ca exista oameni care (cred ca) traiesc pentru blogurile astea.

Vineri, am facut un soi de tort pentru Mara. Cum nu stiam ce si cum sa fac, m-am gandit, m-am sucit...am dat search pe googalica. Ma gandeam ca poate gasesc oaresce retete pe niste site-uri se specialitate. Adica scrise de specialisti, cum ar veni.
Cand colo...am gasit cred zeci de bloguri de telenoveliste cu aspiratii de mari bucatari, care nu stiu cu ce se ocupa ele in general, dar cand sunt la bucatarie li se pare asa de interesant, incat se apuca sa faca fotografii la toate stadiile de pregatire a mancarii.

Si sa nu va imaginati ca ele gatesc niste smecherii de care nu a auzit nimeni...nuuu...Era una care a tinut sa impartaseasca lumii fascinanta OMLETA CU SUNCA. Adicatelea...a pozat ceapa in tigaie, sunca, ouale...dupa care s-a lamentat ca ea nu reuseste sa intoarca frumoasa omleta fara sa o distruga. Imi venea sa ii scriu acolo ca se gaseste la Tele Shopping o tigaie, de fapt doua, de le pui asa una peste alta cand esti cretin si nu poti sa intorci o chestie, si o intorci frumos. Nu e decat vreo 2 milioane, da' la valoarea taaaa...sa ai nene sa pui acolo poze cu omleta frumoasa si intreaga. Ca probabil una ca ea cumpara si de la Tele Shopping, in timpul ramas intre facutul de omleta si facutul de poze la omleta.

Eu nu inteleg cum poate avea cineva timp sa faca poze in timp ce gateste. Asta poate daca gatesti odata pe luna in scopul de a pune poze pe blog si a arata lumii cat de frumos faci tu un tort care incepe cu "2 plicuri budinca de la magazin". Ca in rest asta cu gatitul e cam murdara nene...adica e cam complicat sa ai si o mana libera si curata, cu care sa faci poze.

Ei bine, in final am gasit niste retete decente pe niste site-uri non-romanesti, facute de niste unii care se ocupa cu asa ceva si care nu au auzit de torturi facute cu crema din plic. Am facut un tort, pe care nu l-am fotografiat deoarece eram prea ocupati sa il mancam.

Un comentariu :

  1. Nu combat faptul ca a iesit tortul bun.. doar stim cu totii ce burdihan are Mariusica:)

    Cat despre tanti cu omleta... daca are sub 0.1 tone sa via la mine sa o invat eu cum se face o omleta care nu trebuie intoarsa :)

    RăspundețiȘtergere