marți, 22 octombrie 2013

O saptamana nebuna

  Cum ziceam, trebuie sa intram intr-un ritm de 6 cu 1...adica 6 saptamani plecat si una acasa, el sotul. Asta a fost a doua venire de cand a inceput si a fost la fel de nebuna ca prima...Se pare ca avem mai multa treaba in saptamana asta decat avem in celelalte 6. 

  Si cum am avut si un accident stupid care era sa imi rupa un picior, si cum am mers pe la radiografii si medici ca sa ma lamuresc ce si cum...si cum am mai si racit foarte tare...Sa zicem ca ultima saptamana a fost asa ca o bomba totala. 

  Cumparaturi multe, decizii multe, idei multe, copil foaaaarte mult care ne striga sub forma de "mamiiiiiiiiii, tatiiiiiiiii, mamiiiiiiiiiiiii, tatiiiiiiiiiiiiiiii, uiteeeeeeeee, uiteeeeeeeeeee, uiteeeeeeeeeeeee"........si apoi ne explica multe lucruri toate deodata si la gramada. Si ne intreaba si ne cere si ne intoarce pe dos ca pe manusi cautand toate raspunsurile planetei intr-unul singur. 

  Aseara, schioapa si cu mucii hatzuri am plecat spre o carciuma greceasca si ne-am ales cu o semi-seara perfecta adica totul a fost frumos pana cand mie au inceput sa mi se invarta peisajele rau si sa am frisoane, deci m-am cerut acasa degraba. Dar pana atunci am petrecut o ultima seara toti trei cam asa:


a zis el ceva de ma radeam

aici era facuta de Mara

cea mai frumoasa poza cu noi doi, tot Mara autor

doua juma'

trei

asa arata dragostea perfecta!

concentrare totala la tableta lu' tati

maimutza!

noi doua

    Deci...o saptamana nebuna. O asteptam pe urmatoarea in care mami sigur nu se va mai scula din pat la cat ii e de rau la ora asta. Da' zicem mersi ca mami n-are un ghips urat la ora asta pe piciorul ei drept. Deocamdata mami inca calca pe el ca si cand ar avea un coi in talpa, in rest toate bune! Ceea ce va uram si voua!


6 comentarii :

  1. Mai, e frumoasa rau fata asta a voastra, si e numa' un zambet toata! [bine, nici voi nu sunteti de lepadat :D]

    RăspundețiȘtergere
  2. O saptamana amestecata cu bune si rele... Am avut ambele picioare rupte (pe rand, nu simultan) asa ca sunt experta in tzopait si cu gips si fara.E drept ca trebuia sa profiti si sa te victimizezi putin, sa te poarte sotul numai in brate. :)
    Sa te faci bine repede, sa scapi de muci si de dureri de picioare si bucura-te la maxim de reintregirea familiei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, multumesc Adelina. Nu stii cam ce fericire m-a cuprins cand am aflat ca nu e rupt si ca nu e nevoie de ghips. Inca ma doare, probabil va dura niste luni de zile pana cand n-o sa ma doara, dar zic mersi. Aia cu purtatul in brate...hmmm, sunt cam rotunjoara iar el are hernie de disc :)))))) Nu merita saracu' asa o pedeapsa :)

      Ștergere
  3. Hehe,Albuletii in formula completa! Imi plac pozele facute de Mara si tie iti sade tare bine in roz.Ai o figura de copil mare si poznas si ma bucur sa vad ca,in ciuda racelii si a piciorului ''avariat'',ai un tonus bun.Sa fiti sanatosi si veseli,mereu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah multumesc, Carmen. Cam asa sunt, un copil mare. Am tot asteptat sa cresc da' vaz ca tot copilandra raman :D

      Ștergere