miercuri, 11 septembrie 2013

AMR 2 zile

  Pentru ca peste doua zile e ziua mea si pentru ca acum ceva vreme telefonul pe care il am de 5 ani a inceput sa isi cam dea obstescul sfarsit...am zis ca merit si eu un cadou. :) Yey! Nu-s o persoana gagetistica. Chiar deloc. 

  Pentru mine obiectul asta numit telefon exact aia trebuie sa faca. Sa sune, sa raspund si sa vorbesc cu lumea. Deja la asta de il am mi s-a lungit o ureche de cat am ciulit-o sa aud ce zice omu' cand ma suna. Pentru ca nu se mai aude in nenorocitul ala de difuzor. L-a curatat Marius ca a zis ca din cauza ca e murdar. Adica vezi doamne mi-a sarit mie ceara din urechi si a astupat difuzorul. Dupa ce in prima faza am crezut ca paaaarca se aude mai bine...acu' iar ciulesc mai ceva ca dobermanu' in cautare de iepuri pe camp...

  Ca nu mai vede cardul de poze n-ar fi nimic, am salvat pozele. Da' ca i s-a umflat bateria in el mai ceva ca burta lu' prietenu' Georgel (hai bah nu te mai da mare ca ai si tu mai multe kile decat clase!)...si ca nu se mai inchide in spate trapa care sa tina burta, pardon, bateria inauntrul matzelor sale...mna....mai are oleaca si plezneste. As fi luat alta baterie da' cand am inceput sa caut mai avea putin Goagalu' si imi zicea "baterii de dinozauri n-avem"...asa ca am zis hai sa imi caut si eu un telefon nou. 

  Zis si facut. Nokia. Nu acccept altceva, daca dispare Nokia de pe planeta ma intorc la telefonul fix, asta mi-e clar. Am luat la un moment dat un Samsung, o varza atat de cretina de n-am stiut cum sa scap de el mai repede. Deci nu. Deci Nokia. Dupa care a urmat procesul gandirii....
 -  Sa fie scump? (ha! eu n-as lua nici masina noua pentru ca e un boism si ii scade valoarea in secunda cand pleaca pe usa fabricii si nici bani-gramada pe o porcarie de telefon n-as da!) 
 - Sa fie "smart"? (sunt io destul :D si nu simt nevoia sa fie ala asa de dashtept incat sa nu nimeresc sa raspund dracului la telefon cand suna!) 
 - Sa fie cu "touch screen"? (nu, mersi, zoaie de seu de degete pe un ecran nu ma intereseaza) 
 - Sa fie cu internet? (ca poate nu stau suficiente ore pe net intr-o zi...wtf?!). 

  Dupa ce am raspuns dintr-o suflare nu la toate cele de mai sus...da-i si cauta. De cand n-am mai cautat eu telefoane pe net....telefoanele arata dubios. Ca nisteee...caramizi. Oleaca mai mari. 

  Caut eu unul slide cum am avut pana acum...zice Marse ca n-are net. Ii zic ca n-am nevoie de net, ca o sa ajungem sa mergem la carciuma si sa ne uitam fiecare in telefon si sa discutam prin messu' de la Feisbuci....ca acasa oricum discutam prin messu de la Yahuu si cand suntem in aceeasi camera....pana mea...Omu' zice e pai cum vrei tu....daaaaa' pe mine ma manca...ca ma criticase...ia sa caut io altu'! Mai caut ce mai caut si ma opresc fix la ceva gen caramida-televizor de cred ca nu o sa imi ajunga o mana sa il iau in brate....siiiii ALBASTRU nene....ca mai aveau galben si unu' negru care era cu 20 de lei mai scump deci nu din principiu. Ai dracu'... acelasi model imi iei banii doar pentru ca arata a telefon nu a inghetata? E pai atunci imi iau...inghetata albastra! Cam asa:



  Asa ca acum astept sa vina micutzul albastru. De la resigilate, ca era cu 30 de lei mai ieftin si asa ma simt eu chitroasa mai ales ca e cado' jumate de la Marse jumate de la Mo...ete ca facui si o poiezie (multumesc, iubitii mei!)...Bai, vine ziua meaaaaa si vine lume in vizita, si am meniu pregatit si o sa fac chestii bune si o sa ne vedem si o sa radem si o sa mancam si o sa bem. Iar copiii o sa alerge prin casa si o sa se joace. Sunt fericita! 

6 comentarii :

  1. să-ţi fie de bine! :)
    Albastru, măh ?!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Ca marea, mah! Mai era unu galbiiiin ca galbinarea si unu' negru ca doliu si mai scump...asa ca albaaahaaahahaaastru sa fieee! :D

      Ștergere
    2. Uite că la gălbinare nu mă gândii ! :))

      Ștergere
    3. :))) era mult mai nasparliu ca asta! asta pot sa il confund cu marea la o adica!

      Ștergere
  2. Sa fii si mai fericita!Sa ti se albastreasca si sangele in vene de fericire! Ca doar esti o printesa de vita nobila nu? iti doresc tot binele din lume, multa liniste si multa armonie in familie, sanatate, bucurii si bomboane la copii!
    Am avut si eu tot Nokia, acum am un Samsung modest, nu sunt fitzoasa deloc, important e ca ma tine mult acumulatorul ca eu cam uit sa-l incarc. vesti bune sa auzim, nu conteaza la ce marca de telefon!

    RăspundețiȘtergere