duminică, 21 aprilie 2013

Vise de vara

  Sau cum e la 2 Maiul meu.....

pe terasa la umbra

niste midii proaspete

niste terasa de la etaj

niste rapane mancate anterior :D

rasarit

idem

pescarus sobru
am nimerit in balta!

o camera la noi

  Casa noastra. Ma duc sa visez in continuare :)


12 comentarii :

  1. Te rog frumos sa povestesti despre midiile alea... N-am mancat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai se scot din mare, se curata pe deasupra dupa care fie se arunca in apa clocotita si apoi se mananca cu mujdei direct din coaja, die se scot din carcasa si se pun in diverse sosuri pentru paste, sau se fac cu maioneza si usturoi sau...sau...:))))

      Ștergere
    2. Balesc de mult pe langa ele, dar n-am avut curaj sa cumpar. Ma bate gandul, intr-o zi cu soare si cu concediu, sa trec pe la tine daca ai scoici d-astea proaspete :) Da' numa' daca ai scoici, iar eu concediu :)

      Ștergere
    3. Cam toata vara, daca e apa calda se scot midii. De la magazin nu stiu ce sa zic, n-am cumparat niciodata. La 2 Mai insa peste vara gasesti la orice carciuma. Daca voi apuca vara asta sa merg acolo cu toata nebunia din familia mea, o sa va spun sa veniti care cu catel care cu purcel :)))

      Ștergere
  2. ...Sau abtine-te ca si asa sufar ca un caine de dorul marii...in fiecare seara aproape, adorm gandindu-ma ca o vad,aud,miros,simt,mi-e dor de tot ce inseamna mare si plaja...Frumos la voi,sa aveti o vara de vis!

    RăspundețiȘtergere
  3. Omg! De fapt nu stiu de ce ma mai mir! O femeie ca tine ma astept sa faca si bungee jumping, si surf, si.... Ce cauti in apa aia asa adanca????????????? Brrr...mi s-a zburlit parul pe mine.N

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, mi-ar placea surf. Bungee n-as face nici daca as fi platita cu multi bani :)))). Apa aia nu e asa adanca, e langa dig, acolo unde culegeam scoici stateam in picioare pe o piatra.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Vine acusi si va asteptam pe la noi la 2 Mai! Preturi pentru prieteni! :)

      Ștergere