joi, 31 ianuarie 2013

Replici geniale

 ...Mami eu stiu ca cangurul are asa ca un fel de subsol in burta...si tine el ceva acolo...( nu se lamurise ea la ce ii trebuie aluia subsolul)

...Eu am mancarea cea mai sanatoasa in afara de toti colegii mei...(pai cam asa...in afara...ca toti sunt cu senvisul si prajitura Barni. sau biscuitii Tuc)

...Mami ce e aia copil orfan? (ii spun ca e un copil care nu are parinti)...pai si pe ei cine i-a nascut???...(asa e cand ma reped sa explic si nu ma gandesc ce concluzii trage ea cu pasi logici usor impiedicati) 

...Mami, eu maine organizez Ziua Familiei (cum adica?)....pai fac asa o sarbatoare cu tine si cu tati! (pai si ce facem?)...MANCAM O FRIPTURA!!! (mancase friptura la pranz, probabil fusese buna)

...Mami eu nu vreau sa vina cutremurul (pai de unde iti veni cu cutremurul, stii tu ce e aia?)...pai nu vezi ca zic astia la stiri! Daca vine cutremurul? (mda...la stiri mai si mint astia, mai mama!) 

...(trage pe ea niste pantaloni care ii sunt foarte scurti)...Mami, pantalonii astia s-au facut mai mici! (din nou concluzii logice geniale!)

....Mamiiii sunt un geniu! (da?, cum asa?)...AZI E JOI! (corect mama, esti un geniu!)

in curand o sa fie egale!

11 comentarii :

  1. awwwwwww, e dulce tare! dar si cu o logica imbatabila! ce mi-a placut aia cu copiii! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ma, copilu' are el logica lui...oarecum cu sofisme sau cum naiba le zicea la deductiile alea logice eronate, care sareau un pas logic :))))

      Ștergere
  2. ce tare e! mi-a placut cea cu ziua familiei...e o dulce! si eu am inceput sa scriu perlele care le spune asta micu' peste ani o sa le faca o imensa placere sa le citeasca ;o)

    RăspundețiȘtergere
  3. ahhhh, ce dulci sint si parca cresc prea repede! offff...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, in mod sigur cresc prea repede de la un punct incolo. Punctul ala cand incepi sa nu ii mai schimbi, simti, tii de ei ca pica, etc! Pana atunci nu e asa simplu :) De atunci incolo...se ard anii ca flacarile!

      Ștergere
  4. ca bine zici! Cu prima odrasla (care va implini 21 de ani in luna mai) - grupa "mare" - mi se parea ca nu mai are sfirsit faza aia de la inceput. Cu grupa "mica (ratzushtile de 4 si respectiv 2 ani jumate) mi se pare ca trece prea repede timpul. Citeodata ma gindesc ca e chestie de perceptie -- cu cit imbatrinesc eu, cu atit mai repede mi se pare ca zboara clipele. :/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah in mai e si Marius nascut! Da, asa e! E si chestie de varsta ta ca mama si de experientele tale anterioare. Cu atat mai mult cu cat tu ai mai avut un copil inaintea ratzustelor :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact. Vezi ca pin' la urma totul e relativ. :)

    Mai? Taur?? Stai sa fac inventarul si alor mei, caci sint inconjurata de o intreaga cireada: mama, bunica, prima fiica, a treia fiica, sotul, cumnata, matusa, citeva prietene apropiate si tot asa...Si eu, un biet Pestisor printre ei, citeodata zau ma simt aruncata din coarne-n coarne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, Taur pe 17 mai. Mara Berbeaca pe 3 aprilie...iar eu ca si tine, un soi de Fecioara aruncata intre ei..13 septembrie!

      Ștergere
  7. Hahaha!! Nu stiu ce e cu Mai asta -- la noi aproape fiecare zi din Mai are sarbatoritul/a ei, plus aniversarea de casatorie a parintilor mei (anul asta implinesc 45 de ani), plus Ziua Mamei (in US e in Mai), plus Pastele x2 (catolic si ortodox cind se intimpla sa cada in Mai) cu iepurasii aferenti, plus sfirsitul anului scolar cu serbarile de rigoare, etc etc etc. Ce mai, in Mai e destrabalare totala pe la noi! :))

    RăspundețiȘtergere