luni, 17 ianuarie 2011

2011

Ehhh...a trecut ceva vreme. 2010 ne-a ingenunchiat complet. Draga mea Mara, 2010 a fost anul in care mami si tati au descoperit ca rahatul cand se intampla...nu se mai opreste. Deloc. Vine...si vine...si vine...si noi radem de el si el...vine linistit in continuare.

Pentru 2011 nu am rezolutii. Fresh out of that....Asteptam sa vina lucruri bune. Vrem sa plecam din Romania. Apropo, daca te vei trezi traind in alta tara si in alta limba...o sa fie din cauza anului 2010. E anul in care mami si tati au decis ca nu au nervii sa se lupte cu sistemul romanesc. Nu exista atata alcool pe lumea asta.

In anul 2011 trebuie sa ne mutam. Iar. Ne pare rau ca trebuie sa te supunem la asa ceva insa asta e situatia. Sa speram ca de data asta o sa fie mai bine. Mami si tati s-au saturat de tzepe. Acum mai ramane ca mami si tati sa nu o ia razna in acest proces...mami deja e dusa cu capul de la primele doua mutari din viata ei. Acum va fi la a cincea mutare...deci nu mai garantam ca o sa mai iasa vie pe partea cealalta.

In anul 2011 vrem ca tu sa fii fericita. Insa pentru asta trebuie ca si noi sa fim fericiti. Din fericire inca ne mai aducem aminte cum sa radem. Mami si tati spera din tot sufletul sa reuseasca sa ajunga intregi la cap in 2012. Pentru ca in mod sigur, 2011 va fi un an asa de bun incat ne e teama nu cumva sa ne pierdem mintile de atata fericire...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu