luni, 29 octombrie 2012

Liceul N. Iorga Bucuresti va ofera...

  O invatatoare minunata pentru copilasii din clasa intai! Priviti si va minunati. Si daca o intalniti pe undeva, va rog eu sa o scuipati si din partea mea! Dau o bere!



LATER EDIT: clipul a fost sters de pe youtube, cica nu le convine. Cica hartzuieste...ia luati de aici daca vreti sa il vedeti:

http://kariokaspot.blogspot.ro/2012/10/invatatoarea-reloaded.html

6 comentarii :

  1. Si nu merita una ca ea sa te duci la scoala si sa-i vorbesti exact cum le vorbeste ea copiilor?Ce harpie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca nici nu merita sa ii vorbesti. Merita batuta direct...fara alte explicatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frate, am vazut si eu! Mi s-a facut rau! Ce dracu de tara e asta? Sper din suflet pentru copilasii care sunt pe mana ei, ca la ora la care noi ne crucim aici, femeia asta zace intr-un şanţ, legată şi bătută cu capul de tablă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frate, nu stiu, eu am avut asa o reactie fizica, pe bune. Deja ajungi sa zici ca ce a patit Ana cu amenintarile cu internetu' era asa...ceva subtire. Problema e ca nu e singura, sunt convinsa ca astea sunt majoritare in sistemul romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. OMG!!!Femeia asta cu siguranta nu e mama!Acum ma bucur ca al meu copil mai are mult pana la scoala!Recunosc faptul ca nici eu nu am rabdare cu copiii,dar tocmai de aceea nu m-am facut invatatoare sau educatoare!Si de aici pana la a-i face prosti si needucati in prim a zi de scoala si a-i ameninta ca-i dai cu capul de tabla e cale lunga...ingrozitor ce se intampla!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' nici nu ma intereseaza daca e mama sau nu. E dusa cu capul si socheaza copiii. Aseara au dat-o si la stiri la Antena1. Sunt curioasa daca i se va intampla ceva. Avand in vedere varsta va scapa cu o pensionare rapida. Eu as baga-o in puscarie.

      Ștergere