sâmbătă, 19 aprilie 2014

Ploaie si Paste

  De Pastele asta suntem curati. Dupa cata ploaie curge in secunda asta in geamul meu precis suntem cei mai curati din lume! Copilul doarme. Sotul meu e departe, e pe o margine de drum undeva in Spania la ora asta. Ciudad Rodrigo. Ciudat o fi Rodrigo ala, nu zic nu, treaba lui. 

  Va multumesc mult voua, tuturor celor care intrati si cititi aici, celor care lasati vorbe bune si frumoase si care v-ati imprietenit cu noi. Va multumesc! Iertati-ma cand sunt prea hotarata in opinii, intelegeti ca asa sunt eu si ca nu conteaza. Spuneti-mi inapoi totul si orice. 

  Imi doresc pentru voi cea mai mare si mai buna Lumina din lume si anume aia pe care o aveti in voi. Nu trebuie sa v-o dea nimeni. E acolo! Folositi-o! Paste Fericit, Oameni Buni! Sa ne traiti!

  Albuletzii

14 comentarii :

  1. Paste fericit si toate cele bune , Alexandra si Mara ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tu esti curata de la ploaie eu sunt si plina de cucuie de la grindina! :))
    Sa ai sarbatori luminoase si Iepurasul sa va lase multe daruri in prag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Vai, Adelina! Si cand ma gandesc ca acum un an de Paste am fost la cumnata de acolo si am facut mare plaja pe iarba! Dubioasa vreme, zic! Te pup si o sa te prind curand!

      Ștergere
  3. Sa fiti sanatoase, iar urmatorul Paste sa fiti impreuna toti 3 in alta tara.
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbatori linistite si pline de iubire!! Na, suna a cliseu..dar io asta-mi doresc si , zic, sa fie la toata lumea!!
    Diana de departe @HH

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos a înviat, Alexandra! Da, ai dreptate: adevărata Lumină şi adevăratul Miracol sunt cele din sufletul nostru :)
    Sărbători liniştite, să vă fie bine şi cu aromă de creveţi ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa fiti sanatoase, puternice, in suflet cu speranta si multa multa iubire!!!
    Nu iti cere scuze pentru ceea ce esti, fii naturala, TU insuti si fa ceea ce te face fericita si nu uita sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai si pentru minunea din viata voastra. Paste Fericit frumoaselor si sa aveti in jurul vostru multe zambete sincere!!!
    Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba o sa imi cer scuze, draga mea Simona. Pentru ca nu stiu cum se face dar cine sunt eu si ce cred eu irita multi oameni :)))) Eu sunt bine cu mine, sunt recunoscatoare vietii si oamenilor iubiti. Dar sunt si perfect constienta ca pe unii ii irit grozav.

      Ștergere
  7. La voi a plouat asa pentru ca soarele era la noi, a fost un weekend superb, ocazie cu care am reusit sa-l invat pe copil sa mearga pe bicicleta mare pe doua roti, mare realizare de Pasti :-)))
    Si iti doresc multa fericire, sa nu te schimbi, sa ramai asa, o oaza de normalitate intr-o lume nebuna si dusa cu pluta...
    Te pup, Hristos a Inviat!

    RăspundețiȘtergere