marți, 7 mai 2013

Cat people sau o zi la ţară

  Aia suntem noi. Ni s-a demonstrat ieri din plin. Toate pisicile trag la Marius, fara incetare. Mara iubeste toate pisicile si fuge de orice caine mai mare decat un portofel de dama. Si suntem si iepuri-people din cate stim pentru ca fi-mea s-a asociat un un animal extrem de urecheat. Dap, am fost la tzara la cumnata mea, aka sora lu' sotu' din dotare. Bai nene, frumos e la Valenii de Munte in "cartieru"...."gardu' din padure" sau asa ceva...:))))) Adica unde a intzarcat mutu' un animal si au iesit trei...Cam asa:

poza pe sub salcie

domnul urecheat

o floricica

mai multe floricele

first time ever

'ah ce pufosenie'

ia, mah si mananca!

probabil cea mai frumoasa poza cu noi doua...bine, trei!

cat people

...in action...all the cats...the Master is here!

16 comentarii :

  1. Bai, nene, e frumos la Valenii de Munte! da' la Drajna e si mai frumos!:))
    Pisicile curata aura energetica deci sotul tau e "aurit" proaspat!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Valeni in "cartieru" "valea gardului" e mai departe ca drajna de valeni deci sa mor daca stiu de ce pana mea ii zice "valeni" :))) Sotul meu e el un aur direct si cred ca pisicile vin ele la umplut de energie buna! :))))

      Ștergere
  2. Pisica e frumoasa rau! Seamana cu un ras. Iepurele o avea 6 kile cu urechi cu tot? E tare dragalas, decat ca as avea niste idei cu unul ca el, care idei implica si niste rozmarin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, cica e corcita cu un soi de norvegiana de nu stiu care, acu cica e bortzi si face pui, deci daca vrei...:) Iepurele are acu vreo 3 kile, cred ca urmeaza 6 si eu tot cu rozmarin si cartfi il prevad :))))

      Ștergere
  3. vai de mine, e campion! nu pot sa cred cum stau pisoii aia pe el :)))). iar Mara cu iepurele e... de vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap! Este campion...orice pisica de pe o raza de un kilometru, orice caine, si orice COPIL in special bebelusi...sunt toti pe el, pe langa el, calare pe el eventual dormind. Omul meu e un om bun si lighioanele stiu asta :))))

      Ștergere
  4. Vai doamna Albu, da'ce picioare finute si epilate aveti...Hai mai lasati-ne si nu ne mai scarbiti cu poze cu matale!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Picioarele sunt epilate. Ce vezi tu sunt niste leziuni ramase de la o boala de piele. Da' tu nu vezi pentru ca esti prea prost. Si cam de cacat. Stai jos, ai nota doi!

      Ștergere
    2. Anonim...descaleca de pe matura aia.Ma-ntreb de ce intri aici??? Gestul tau este sinonim cu a intra in casa cuiva si de a jigni proprietarul casei.Esti cumva ceva manechin,top model? Ei bine,nici asta nu ti-ar da dreptul sa jignesti pe cineva.Daca tot ce ti-a atras atentia la postarea asta au fost picioarele Alexandrei...of,Doamne.Cand o sa invatam sa ne acceptam unii pe altii asa cum suntem? N-ar fi fost mai bine sa te bucuri ca vezi o mama fericita cu copilul si cu sotul ei? Sau tocmai asta te doare?
      Te imbratisez,Alexandra,nu te necaji.Oamenii astia...atata pot.

      Ștergere
    3. :))) Exact de pe matura, ii stiu pe haterii astia, vin trimisi de cineva care nu ma place :) Nu ma necajesc, ma amuza ca dupa ce ca e prost-proasta e si chior! :)))))))

      Ștergere
    4. Alexandro, stiu ca nu iti place, dar big LOL :)). descrie cel mai bine comentariile pe care le primesti :)). wtf?!

      Ștergere
    5. Pai ce lol ca e de un retard fantastic cucoana...saraca...nici nu iti vine sa razi, iti vine sa o intrebi de diagnostic :))))

      Ștergere
  5. Din pacate nu am si profil de blogger/wordpress sau vreo platforma de blogging, ca as fi lasat si un link. Dar as putea, doamna A, sa iti las un e-mail, nu ma ascund dupa deget, nici nu observasem optiunea de nume, doar cea de google, live journal etc etc. Si..n-am, din pacate, ca altfel comentam cu numele meu din start.

    E o parere, madame Albu, pe care trebuie sa o iei cu bune si cu rele. Nu esti vreo frumusete, nu esti nici vreo slabanoaga, capu'vad ca te duce, da'numa la rautati gratuite. M-am gandit sa te aduc putin cu picioarele pe pamant. Didn't work. Nasol.

    O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu ai nici minte. Daca ai avea ai pricepe ca tu ai facut o rautate mai mare decat orice ai putea gasi scris de mine pe blogul asta (pe care mi-e clar ca nu l-ai citit). Faptul ca sunt grasa sau ca as avea par pe picioare nu e treaba ta. N-am pus poze excesiv de multe cu mine, si si daca umpleam acest blog de poze cu mine, chiar si in curu' gol, tot nu era treaba ta. In poza pe care ai comentat-o atat de urat era si copilul meu, deci esti o vaca sinistra.

      Rautati gratuite? Uite una: parintii tai trebuiau sa foloseasca un prezervativ. Sau sa faca sex oral. Scuteau lumea de dobitoace cu pretentii de fotomodel si impresii de mari "educatori" ai planetei. Sa ma aduci tu pe mine cu picioarele pe pamant. Pe bune? Ma cunosti cumva personal? Suntem rude? Ca ce chestie ti-ai permite tu sa imi comentezi parul de pe picioare sau kilogramele? Mai ales ca NU era nimic de comentat. Nasol sa fii proasta asa, huh? Iesi afara!

      Ștergere
  6. Acestei fiinte anonima , ca denumire "om" nu i se poate da, trebuie sai plangem de mila. Saraca de ea e plina de ura si simte nevoia sa o exprime.
    Pacat ca sunt fiinte care sunt atat de nefericite pe lumea asta. Nu merita nici o explicatie. E o nenorocita caruia nu i sa oferit posibilitatea sa vada lucruri frumoase si sa aprecieze ! Pacat ca face umbra pamantului.
    Mariana

    RăspundețiȘtergere