marți, 12 februarie 2013

Vreau sa...

  Vreau sa vina vara si sa fiu la 2 Mai pe plaja. Sa ma duc la golful mic, sa imi pun prosopul jos, sa ma dezbrac si sa stau in soare. Sa simt cum ma frige si sa nu ma ridic. Cand ma ridic, sa ma duc si sa ma arunc in apa rece. Sa ma trezeasca. Sa ma vindece. 

  Vreau sa stau in soare pana cand simt ca mi se lichefiaza creierul. Urasc soarele de felul meu, insa acum as avea nevoie de senzatia aia de creier lichefiat. Vreau sa nu mai gandesc. Sa nu mai intreb de ce si sa merg mai departe ca si cand nu s-a intamplat nimic. Vreau sa beau o bere rece cand soarele imi bate in cap la amiaza. Vreau sa uit. Desi stiu ca asta nu pot sa fac, pentru ca nu imi reuseste niciodata...vreau sa uit. 

  Vreau sa o vad pe Mara alergand pe plaja si chiuind cand intra in apa. S-o vad cum ia la pas toata gradina aia mare cu verisorii tarla dupa ea. Acolo viata e mai simpla, desi logic n-ar avea de ce sa fie altfel. Acolo timpul trece altfel. Acolo soarele sterge mucegaiurile adunate in suflet dupa o iarna. O iarna cat o viata. 

                                              O seara pe terasa...cand discuta greierii...

10 comentarii :

  1. ce frumos e la voi... aproape ca aud greierii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare drag mi-a fost sa te citesc (am stat pana la 2.30 noaptea sa citesc toate postarile :) )! Esti "inspiranta" daca pot sa spun asta si tonica si mi-ai insuflat din optimismul pe care eu l-am perceput cel putin in relatia cu Mara. Sa fiti sanatosi si fericiti!
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ioana, bine ai venit pe la noi! Ma bucur ca ti-au placut gandurile mele :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Da, sunt bine...niste zile mai grele...dorinta de vara. Multumesc de intrebare si te pup!

      Ștergere
  4. Vezi? si tu vrei sa emigrezi((.Eu ma gandesc la mare si la 2Mai de prin Decembrie si sincer, nu as da nici a'mai de lux plaja pt 2Mai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Haha, daaa, as vrea sa emigrez da' pana una alta o sa emigrez pentru vara la 2 Mai ca n-am altceva de ales. Te astept la noi la Casa pe Malul Marii :D
      http://casa2mai.blogspot.ro/

      Ștergere
  5. Doamna draga, am primit un Liebster Awards pe care trebuie sa-l pasez mai departe. Asa ca esti pe lista de nominalizate la mine pe blog. Enjoy!

    RăspundețiȘtergere