sâmbătă, 2 februarie 2013

MISA sau cum iti poti distruge viata

  Unul din cele mai mari cosmaruri ale mele ca mama este ca nu cumva fiica mea sa ajunga la un moment dat sa se asocieze cu vreo "secta" sau grupare radicala care sa ii modifice gandirea coerenta. La o prima privire o sa spuneti cu totii "aaa, vaaai, nu domnule, asa ceva nu se poate" sau "mie nu mi se poate intampla" sau "copilul meu e destept" sau alte asemenea replici pe care oamenii le creeaza pentru auto-linistire. Care toate sunt perfect false. 

  Gandesc gandurile astea dinainte de Craciun, cand ne-a vizitat un prieten bun care acum, la 40 de ani...a reusit dupa niste zeci de ani sa scape din MISA. Pai cum sa scape, ca doar nu-l tinea nimeni cu pistolul la cap. Eeee, cu pistolul era mai simplu. Cu pistolul te poti lupta. Te poate rani la o adica insa stergerea mintii e mult mai grava ca un pistol.

  Gregorian Bivolaru este un om malefic. Adica nu e un sectant din ala care e nebun si crede el intr-un ceva si ii convinge si pe altii prin carisma sa deosebita. Nu. Bivolaru e malefic. Adica el face rau premeditat. Un om malefic este ala care vrea sa iti faca rau, premediteaza raul ala, ba chiar are si niste beneficii de pe urma suferintei tale. Fie ele banesti, fie pur si simplu de imagine. Nici nu mai conteaza daca ti-a luat si banii...E omul care apasa butoanele acolo unde te doare mai rau. Joaca o carte care pe tine te intereseaza cel mai mult. In functie de caz...determina punctele slabe si sapa in fundatie acolo. Am mai intalnit oameni de felul asta, doar ca la alt nivel, mai mic. 

  La mine in familie, cand eu aveam o varsta impresionabila (in jur de 14 ani)...verii mei au fost cooptati in secta MISA. Nu am cum sa nu ii zic secta, pentru ca la vremea aia lumea zicea "yoghini" iar eu ulterior, dupa niste ani, am aflat ce e yoga si mi-am dat seama ce e MISA. MISA e o secta condusa de niste domni care spala oamenii la creier. Ii racoleaza la varste mici (circa 16-22 de ani) sau poate si mai mari (dar persoane cu probleme de stima de sine) si ii inoculeaza cu idei ca: familia e moartea, copiii te "limiteaza", sexul e bun daca e promiscuu (pedofilie, mai multi parteneri eventual minori, deviante de tot felul). Daca nu crezi ce iti spun ei ti se spune ca nu esti suficient de evoluat. 

  Cand familia incearca sa te traga de acolo pentru ca incepi sa devii nu numai antipatic si nesuferit dar si foarte idiot in alegerile pe care le faci in viata...gen incepi sa iti vinzi proprietati si sa dai banii lu' MISA...ti se spune ca familia ta te "trage in jos" si ca nu esti suficient de iluminat daca nu scapi de ei. Si ca in general nu trebuie sa fii legat prin afectiune de familie. Dar trebuie sa-l iubesti pe Grig. Din tot sufletul, tot buzunarul...si eventual si din tot sexul. Asta daca esti minora, ca lui asa ii plac. 

  Verii mei au reusit si ei sa scape cu ani in urma. Nu fara sechele. E o lupta care se duce in tine cand trebuie sa te lepezi de Satan. Sau de MISA. Ramai cu sechele mari, cu vinovatii, cu indoiala ca poti gandi corect si alege bine. Cu furia legata de faptul ca cineva a profitat de tine si te-a prostit niste ani. Poate cei mai buni ani ai tineretii tale...i-ai dat "de buna voie" unor oameni care ti-au sters si ultima idee de identitate personala. Ba te-au determinat sa te porti urat si cu familia ta. Care pana la urma a stat acolo si te-a asteptat sa iesi din rahat. Pentru ca nu avea cine sa te scoata din asta decat tu. 

  Prietenul care a venit acum la mine...ma uitam la el...il cunosc de vreo 15 ani...am vorbit multe cu el, suntem foarte apropiati asa ca oameni. Am putut sa fiu prietena cu el pentru ca niciodata n-a deschis gura sa zica ca ar trebui sa imi traiesc eu viata altfel. Am respectat asta foarte mult, desi stiam ca este legat de MISA in mod indubitabil. Omul, la varsta asta...a avut o revelatie. Cum mi-a zis si varul meu..."ca lumea nu incepe si se termina cu MISA"...Parca era alt om. Imi spunea ACUM, dupa atatia ani in care eu ii spuneam sa faca un copil cu frumoasa sotie pe care o poseda...ca el isi doreste un copil. 

  Si ca dupa atatia ani in care MISA le-a zis sa NU faca copii dar sa aibe cat mai multe amante...pana si el se simte bulversat de dorinta lui. Sotia lui, care deocamdata inca se lupta in sinea ei cu toate sechelele ramase...nu are curaj sa incerce. Am vazut in toate cazurile ca intai au iesit din cacat barbatii si apoi, mai greu, si-au tras si sotiile dupa ei. Vara-mea a trebuit sa se traga singura, cu ajutorul fratilor ei si a familiei (fratele ei cel mare iesise din MISA si a tot luptat pentru ea). 

  Nu o mai vazusem pe vara-mea de ani de zile. Pur si simplu disparuse din familia noastra. Parca se evaporase. Apoi s-a smuls din porcaria aia si a revenit. N-o sa uit cand a venit la noi in vizita in anul ala (cred ca era de ziua mea) si ma uitam la ea si ma bucuram de parca murise si inviase. Aceeasi senzatie am avut-o acum...ma uitam la omul asta, care e un om fundamental bun...si cand il ascultam parca nu era el. Parca nu imi venea sa cred ca s-a trezit. Ca a reusit. 

  As minti daca as zice ca nu am simtit si o tristete amara. Pentru anii lor pierduti. L-am intrebat daca e furios, a zis ca normal ca a fost si s-a resemnat. El e un tip foarte bland si echilibrat...a reusit pana la urma sa se ierte. Sa se ierte pe el ca a fost bou. Nu pot sa descriu in cuvinte cam cat le-as dori oamenilor astora sa aibe un copil. Sotia lui e lucreaza cu copii, e de o blandete si o bunatate rar intalinte...el la fel...Marele noroc este ca ea e mai tanara decat el, deci au sanse sa ajunga si la momentul cu copilul lor. M-am bucurat pentru ei ceva enorm. 

  Asa ca...eu zic sa ne ascultam copiii. Mereu. Si cu mare atentie. Pentru ca e simplu: daca nu ii ascultam noi ii vor asculta altii. Si s-ar putea sa avem ghinionul ca acei altii sa nu fie niste oamneni tocmai buni. 

30 de comentarii :

  1. Cunosc si eu cazuri. Unul dintre ei a strans apa intr-un container de 2 tone sa aiba ce bea dupa ce era ferm convins ca pe 21, vine sfarsitul lumii. Faptul ca nu a venit nu l-a facut sa creada mai putin in rahatul asta al lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))) haha de d-astia n-am auzit...ai mei se pare ca erau soft-core :)))

      Ștergere
  2. A ... vroiam sa zic si eu ceva, dar am uitat, ca m-am dus la Ioana, sa mai citesc, si ... m-am pierdut pe acolo, si-am pus si de un post nou, despre banii la copiii mici (ca incepusem sa scriu la ea, si s-a kilometrizat :) ).
    Deci ... cand imi aduc aminte, revin.
    Ma bucur ca s-a recuperat prietenul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am divortat de un membru MISA. Este exact cum spui tu: cooptat la 16 ani, cand era pierdut din cauza de familie destramata, tata gagicar, mama ipocrita.
    Desi am si acum resentimente pentru durerile pe care mi le-a provocat, nu pot sa mint si sa spun ca era un om rau. Dar lavajul de creier a fost atat de puternic incat m-a invins.
    Era constient de cum era Grig si fetele trimise la produs in Japonia, ridea deschis de unele rituri, critica pe cei care erau atat de deep into it, cu toate astea tot am descoperit poze cu el intr-o mare de oameni in pielea goala, "spiralandu-se" in grup.

    Uff, nici nu pot continua, atat ce m-a traumatizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beatriss ma bucur MULT de tot ca ai scris aici! Iti ofer tot respectul meu! Stiu ce facea Grig si am realizat implicatiile reale ale faptelor lui...si mai stiu cat de greu e sa te RUPI de lumea aia. Te felicit si te imbratisez! Oricand vrei, eu sunt aici!

      Ștergere
  4. Eu nu am facut niciodata parte din lumea lor, desi am fost cu el la vreo doua spirale la Herculane si chiar la casa pe care Grig o are deasupra lacului. Peisajul era fenomenal de frumos si linistitor, oamenii isi faceau cuminte exercitiile de respirat, se vorbea bland si politicos, erau marea majoritate cu profesii de varf (sotul era chirurg!).
    Eu personal nu am primit nici o educatie spirituala in familia mea, aveam doar bunul simt care ma face mereu sa observ cu proprii ochi si propria minte inainte sa pun un verdict. De asta am vrut sa cunosc lumea sotului meu, in ciuda scandalurilor si opiniei generale.
    Si desi in aparenta practicile lor tindeau spre o evolutie spirituala, era mereu cate ceva care ma punea in garda: exista cineva sau un grup de "alesi" care manipulau marea majoritate pentru scopuri cat se poate de lumesti. Exemplu: faptul ca fiecare membru avea obligatia sa munceasca voluntar la cate ceva, in folosul sectei - zidarie, tiparit manifeste, tinut cursuri pentru neinitiati care plateau (pentru ca yoga in sine nu e ceva malefic) sau chiar si sexy webcamurile si Japonia.

    Nu sunt crestina practicanta, dar m-a alinat mereu ideea unui Isus care nu-ti cere nimic lumesc, nici banul Cezarului, nici ofranda la templu, doar sa fii bun in sufletul tau.

    Prin urmare nu m-a pacalit nici o clipa dedesubturile practicilor lor. N-am facut niciodata yoga cu ei, nu m-am spiralat, nu am citit manifestele lor aberante, delirante, agramate, cu nimic deosebite de patosul fascist de exemplu.

    Parintii lui erau chiar multumiti ca eram o fata simpla, "de la tara", care sa poata sa-l scoata din lumea aia. De altfel primul lucru pe care tatal lui l-a facut cand m-a cunoscut a fost sa ma ia deoparte si sa ma intrebe "zi drept, esti yoghina?"

    Sotul meu se comporta in viata civila cat se poate de normal, muncea mult, facea bani multi dar nu avea absolut nimic - ghici unde plecau castigurile lui. Tin minte ca la inceput eu il invitam la restaurant, n-am avut niciodata prejudecati despre cine plateste. Cu mine era pasionat, jucaus, un baiat destept dar cu mintea incorsetata. Abia in intimitate imi dadeam seama ca exista in el un fel de baraj pe care nici rabdarea mea, nici devotamentul nu ar fi reusit sa il sparga. Ma simteam ca si cum traiam cu un alcoolic.
    Lavajul de creier nu este o poveste, mi-a povestit ca a stat zile si nopti intregi, fara pauza, impreuna cu altii ca el, goi, nemancati, in intuneric profund, repetand mantre si dogme, ca sa iasa dupa aceea cu "sufletul vesel". Cred si eu ca i se veselea sufletul sa fie din nou la lumina si cu mancare si bautura...

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi spunea cat de traumatizat a fost de familia pe care n-a avut-o, de parintii haotici, de cautarile lui de liniste si stabilitate.
    In prostia mea, credeam ca familia pe care visam sa i-o ofer este ceea ce isi dorea, de aceea am inchis ochii la ingerul meu pazitor care ma implora sa stau cuminte...

    Am trait impreuna cam un an si ne-am casatorit. Casatoria a durat fix 3 luni. Da, trei luni. Lavajul isi facea constiincios treaba, imediat ce relatia s-a oficializat a inceput sa imi spuna ca nu vrea copii, ca el vrea sa se distreze, am inceput sa ii gasesc mesaje amoroase de la altele, imi reprosa ca sexul nu mai e "spontan" (si fara sa ma laud, sunt ahtiata dupa sex, nu voi minti sa spun ca ma multumesc cu putin), ca de ce nu vreau sa ma "deschid" si sa incerc sexul cu mai multi...

    Abia dupa casatorie am aflat ca treaba era chiar grea. Chiar unul din prietenii lui nu s-a sfiit sa ii reproseze IN FATA MEA ca desi stia ca este infectat cu HPV s-a culcat cu o fata, imbolnavind-o si pe ea. (Asta se petrecuse cu putin inainte sa ma cunoasca).
    Eu nu stiam nimic, era sanatos cand am devenit intimi, am facut pe bune si testele cerute de casatoria civila.

    Au trecut 9 ani de la divortul nostru, intre timp m-am recasatorit cu un om minunat, avem si o fetita... si recent mi-au aparut leziuni precanceroase pe col, pe care nu pot sa ma abtin sa nu le reprosez fostului (se stie ca hpv-ul e parsiv si are o foarte lunga perioada de dezvoltare).

    Stiu doar ca la vremea respectiva am incercat sa fac totul cu inima intreaga, cu dedicatie si sinceritate. Poate ca sunt pedepsita pentru ca am fost orgolioasa si am crezut ca dragostea si sinceritatea mea sunt suficiente ca sa-l scot din ghearele unei secte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu exista "pedeapsa" de genul asta. Mergi la medic si o sa ti se rezolve cu bine leziunea si HPV-ul! O sa fie bine. O sa te vindeci si de traumele trecutului si o sa afli ca esti o femeie puternica! Esti puternica pentru ca nu au reusit sa te traga in galeata lor cu noroi si esti puternica pentru ca ai scapat dintr-o relatie groaznica! Te imbratisez!

      Ștergere
  6. Multumesc si iarta-ma de roman, nu mi-am dat seama ca am scris asa de mult. E probabil o buba pe care o tineam in mine de multa vreme, nu am povestit asa mult la nimeni pana acum. Numai bine si tie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere dragam mea! Eu mabucur enorm ca ai vorbit aici, pentru ca poate o sa ajuti ALTI oameni care o sa caute si o sa vada si o sa fie in situatia ta. Este un lucru bun ce ai facut aici!

      Ștergere
  7. Buna ziua ,

    tot cautand pe net info despre aceasta MISA , am dat de site-ul dvs.
    de ce caut ,….., va spun pe scurt povestea mea ,…., m-am indragostit de o fata din Bucuresti si am ganduri serioase cu ea !

    problema este ca face parte din aceasta , nici nu stiu cum s-o numesc,…., grupare , secta,…, whatever,…., si cand vreau s-o rog sa-mi spuna ce are de gand cu mine (pt. ca efectiv o simt ca-si doreste si ea ,….., evita si-mi taie tot elanul prin doctrinele care pur si simplu i-au spalat creierul acolo la asa numitele lor cursuri. Pana si atunci cand vrem sa facem dragoste imi impune niste “reguli” , pe care sorry nu le pot spune aici , va dati seama !? O tot intreb , ce fac ei acolo la asa zisele cursuri si-mi raspunde sec : “vino si ai sa vezi !” Eu sunt un om cu picioarele pe pamant si-am “vazut” din prima cata escrocherie este in aceasta grupare ,….., am incercat sa-i explic dar pur si simplu nici macar nu ma aude, spunandu-mi ca-s pragmatic si niciodata n-am sa inteleg ?! Sa inteleg ce ??? cum sunt manipulati oamenii de acolo in interesul unor excroci ca Bivolaru sau cine mai stie cati sunt in spatele lui ! Acest om , daca-l putem numi asa , trebuia sa infunde puscaria de mult iar aceasta grupare sa fie bagata in afara legii cu toata democratia care-i la noi ,….., se distrug oameni , vieti, familii !!
    Recunosc c-a fost corecta cu mine inca de la primele intalniri si mi-a spus totul , inclusiv ca de 2 ori pe an sa n-am pretentii la vacante cu ea intrucat , vara este intr-o tabara “de instruire” la Costinesti vreo luna iar acum primavera (prin aprilie parka) intr-o alta tabara dar de data asta la Herculane . Toate acestea pe banii ei , desigur ! Sunt multe de povestit dar se pare ca-s multi care le cunoasteti deja ! Nu-s un om incuiat dar va rog sa ma intelegeti , oricat de mult as iubi-o parka nu-mi este bine s-o stiu facand sex(arta dragostei cum spun ei ) la asemenea intruniri , sedinte, tabere sau nici eu nu mai stiu ce ?!! Ma iubeste , simt asta dar in acelasi timp simt ca-i in stare sa renunte la relatia noastra pt. aceasta mizerie de secta !
    Sunt multe de spus , ma opresc aici cu rugamintea sa-mi spuneti daca stiti , voi cei care ati renuntat la mizeria asta , cum ati procedat sau,….., daca puteti sa-mi dati vreun sfat ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai ce sa ii faci, Anonimule. Daca esti tanar eu zic sa fugi cat poti de ea. Chiar daca o iubesti. N-o sa o convingi sa renunte la MISA pana cand nu se va lamuri singura. Vezi-ti de viata ta si gaseste-ti o partenera normala. :) Mult noroc!

      Ștergere
  8. ms frumos pt. raspuns ,.....,nu-s chiar asa de tanar si-am avut destule deceptii in viata si cand am zis c-am gasit persoana potrivita ,....., se pare ca m-am inselat !
    cu toate ca-i destul de descurajator imi dau seama ca s-ar putea sa ai dreptate ! am avut deja ceva "show" uri cu ea pe tema asta si mi-a trantit-o clar ca ea nu renunta la misa pt. mine ,....., este foarte rigida nu vrea nici macar sa ma auda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, daca ea e practicanta MISA nu va renunta la asta pentru nimeni si nimic pana cand nu va vrea EA in sinea si sufletul ei sa faca asta :) Imi pare rau insa eu asa vad situatia. Nevasta varului meu a mai stat in MISA niste ani, au fost despartiti pentru ca el a iesit si ea nu vroia. Apoi ea a iesit singura atunci cand a putut ea sa se rupa de spalarea de creier de acolo. Nu o sa ai nici un succes cu ea decat daca te bagi si tu acolo. Asta mi se pare singurul scenariu plauzibil :)

      Ștergere
    2. Alexandra ,....., adik sa intru si ei in misa , in mocirla aia a lui bivolaru fara sa risc ceva ??? bine eu sunt foarte puternic din punct de vedere psihic ,...., pragmatic pana-n maduva oaselor (zodia leu), deci n-ar fi vorba de o frica a mea in ceea ce priveste spalarea creierului ,......., n-or sa aibe "sansa" asta , sunt sigur de asta ! Cand m-am referit la risc ma gandeam la anumite persoane influente (stiu de la ea) care-s pe acolo ??!!
      inca odata mii de multumiri pt. timpul care mi-l acorzi !

      Ștergere
    3. Eu glumeam cu bagatul acolo. N-as recomanda. Daca nu esti indoctrinabil nu o sa te primeasca :)) Eu zic sa termini frumos relatia si sa cauti un om potrivit tie si care nu e implicat in ceva de genul asta.

      Ștergere
  9. Alexandra , in primul rand scuze ca nu m-am prezentat pana acum ,..., numele meu este Florin !
    as avea o intrebare la tine , ai idee in Bucuresti unde se tin cursurile lu' peste duminica , ca tare sunt curios ce se spune acolo , cum acel " maestru" reuseste sa-i prosteasca pe astia ???
    de ce sunt atat de insistent(in afara faptului c-o iubesc mult de tot) ,....., stiu in ce imprejurari au "racolat-o",....., era foarte vulnerabila , avea ceva probleme personale(ii incoltise in minte si gandul sinuciderii) si era o femeie singura intr-o viata mai mult decat dificila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu unde sunt cursurile, eu n-am practicat asa ceva. Racolarea asa se intampla, in situatii descrise de tine :)

      Ștergere
  10. Marfa postarea :)) dar ce au facut varii tai? Au baut urina si alte alea? Normal ca au ramas cu sechele...

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. mi-a placut ce am citit ...abia acum am descoperit acest blog...pana acum citeam nouati pe blogu lui Rapcea ...inainte cand m-am trezit cautam pe ex-misa ....fain...poate va spun si eu o poveste ...despre mine si cei 17 ani de yoga din care 12 ani in ashram si karma yoghin pe santierele misa...si da plus celelalte ..urino terapie , grupuri secrete , ..spirale nu doar costinesti si herculane ci toate spiralele facute in bucuresti si in tara ...lol...e adevarat e greu s a iesi d e acolo daca te-a prins virusul spiritualizarii ... e greu pt ca te crezi destept apoi intradevar ai acces la f multa informatie ...prea multa data de-a valma ( sa nu poti face diferenta = si foamea de cunoastere te face sa inghiti tot fara s a mesteci ...sa rumegi ...si apoi tu le stii pe toate ...despre noua ordine mondiala , despre masoni , vezi toate documentarele de tot felul ..Hristos si Ozn-urile . masoneria si bolile ...etc etc...si apoi te crezi mare invatat ..se umfla orezu in tine si incepi sa dai lectii la toata lumea...sa le explici altora ce stii tu...adica restului lumii - ignorantilor .......... si oricum ar fi bivolaru a avut o idee geniala pt aceasta afacere spirituala .....exista o vorba la romani : nu poti si cu "aia" in dansa si cu sufletul in rai .........eeeee bivolaru a zis ca la el la misa se poate ...cu consacrare , transfigurare , continenta sexuala ( acre d e altfel nu e inventia lui bivolaru si e chiar f buna ) putin din kama sutra si samd.......o afacere perfecta timpurilor noastre unde sclavii sunt oameni chiar f destepti si inteligenti .....apropo : a-ti vazut tarani la misa ? lol.....mai multe poate data viitoare .....si o idee...hai sa scriem toti povestile noastre din misa...fapte reale , martori ,experiente proprii si apoi scoatem o carte sau mergem la o televiziune si facem un ciclu d e emisiuni ....ca misa si-a facut tv-liziune si minte de ingheata apele .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va invit pe toti sa scrieti aici!

      Ștergere
    2. da, se minte la MISA , de nu ti vine a crede, ei spun sa nu minti si o fac fara nici o jena, ce sa zic, fac totul pe dos decat " te invata" de ce oare?

      Ștergere
  14. Offf...parca ma regasesc in cele povestite de Florin...si eu am fost atentionat de catre iubita mea ,inca de cand era in al 4lea an de curs,ca daca o pun sa aleaga intre mine si MISA voi pierde...si asta era acum vreo doi ani...nu am putut renunta la ea,dar nici nu am putut discuta vreodata cu ea despre misa (nu merita majuscule)...mai rau faceam daca deschideam subiectul...rigida e putin spus...isterica poate ar fi mai potrivit...sunt peste 20 ani de cand suntem impreuna...m-am tot gandit ce-i de facut...eu o consider bolnava...am incercat chiar si sa folosesc limbajul lor "de lemn" pentru a ma face ascultat,dar fara rezultate...nu are prieteni(e) in afara cu cine sa discute...si nici nu cred ca ar face-o (avand in vedere ca se afla sub juramintele facute acolo)...asa ca orice problema ar avea trebuie sa o discute cu cei de acolo...care sunt evoluati, nu ca mine...am inteles ca nu sunt eu cel care o va putea face sa renunte...din primavara am plecat de acasa,crezand ca poate o voi trezi asa,vazandu-se singura...greseala...daca pana atunci mergea la curs doar o data pe saptamana, la noi in oras,de cand am plecat eu ea in fiecare weekend pleaca in Bucuresti.Nu stiu ce face,am dedus ca nu sta in vreun ashram,insa e tot mai "prinsa"...tot mai distanta,nici nu stiu cum sa spun...in orice caz nici vorba sa isi revina...abia daca mai raspunde la telefon...imi aduc aminte ca inainte de tabara de la Costinesti era suparata ca s-a marit taxa de participare...dar tot s-a dus...despre noi isi aduce aminte doar ce a fost rau...am devenit un strain pentru ea...cred ca a fost o greseala sa plec de acasa...casa facuta de mine...Sunt multe de spus,dar ma opresc aici pentru moment.Nu cred ca exista solutie sa o scoti de acolo...incercand sa o convingi mai mult o vei indeparta(ea crede ca esti o piedica in calea evolutiei ei spirituale)...trebuie sa renunte din propria ei vointa, iar tu sa ai rabdare...insa fara certitudinea ca se va si intampla...Vezi tu Florin...si noi avem de facut o alegere poate chiar mai dificila...iar daca in spatele relatiei voastre nu stau prea multi ani,nu iti complica viata...
    Eu nu am putut si nu e bine...

    RăspundețiȘtergere
  15. in cautarea adevarului am dat peste MISA si am crezut ca am gasit, dezamagire si nu prea, doar ca regret ca nu sunt cum se promoveaza, iar daca iti spui parerea ei sunt in stare sa te sacrifice.

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari pt aceasta postare. Poate un ratacit care e pe cale sa cada in ispita acestei secte sa aiba un minim de inspiratie sa dea un search si intrand aici sa-i treaca. Pot sa spun ca sunt socat de amploarea acestei inselatorii.Sunt ravasit ca un stat ca Suedia apara un asememea infractor. Citind de-a lungul timpului tot felul de info despre acest groaznic fenomen marturisesc ca m-am gandit la politistii si procurori. La oamenii care poate n-au dormit nopti nu doar lucrand efectiv la caz. Cat si noptile albe ce ma ma gandesc ca le-au avut dupa descinderile in celebrele ashramuri. Cred ca e socant sa trebuiasca sa scotocesti in toata grozavia aia in cautare de dovezi. In final ca o concluzie: cred ca mobilierul emotional e decisiv. Traumele copilariei, cred ca acolo e buba. Si eu am avut niste probleme dar din fericire am gasit alte moduri sa ma detensionez, poate a fost de bun augur si faptul ca sunt mai solitar de fel, nu prea imi plac grupurile si mai ales nu ma omor dupa liderii de grup. Am senzatia ca in multe cazuri lideri ajung cei fara scrupule, ca si cum ar fi acceptati de partea mai vulgara a membrilor grupului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Salutare!
    O sa va povestesc in cele ce urmeaza experienta avuta cu o practicamta misa. Sunt casatorit de 23 de ani, viata erotica cu sotia schiopatand de ceva vreme am intalnit-o pe ea. A fost dragoste la primarie vedere si o chimie intre noi ceva de medescris. Mentionez faptul ca a fost reciproc. Ne si intelegeam f bine si comunicam extraordinar. Stiam ca face yoga si am aflat la ceva timp ca face parte din misa. Stiam ca Nu e un lucru bun , dar indragostit fiind am trecut cu vederea. Intre timp am inceput si eu sa tin cont de dorintele ei fata de alimentatie( fara carne, fara alcool, fara cafea), lucruri care nu mi-au daunat, chiar m-au ajutat. Ne potriveam f bine, faceam dragoste ore in sir, imi spunea ca Nu a mai intalnit un barbat ca mine, ca ma iubeste enorm, etc pana la un moment dat cand Nu I-am spus ceva( Nu am mintit-o, pur si simplu am cosiderat ca Nu trebuie sa stie, fiind un lucru care tinea de familia mea). Din acel moment totul s-a schimbat radical. Nu mai eram dragostea vietii ei, eram doar un manipulator care am injosit-o si mi-am batut joc de ea. Imi este si acum f greu pentru ca o iubesc inca. Am incercat sa reiau relatia cu ea, dar fara nici o sansa de reusita. Ma gandesc la faptul ca de la 16 ani este in misa I-a daunat major.

    RăspundețiȘtergere