vineri, 1 februarie 2013

Masa de seara


 Cina Marei: zacusca, masline, branza Fagaras, castravete, morcov, branza Gouda. 


  Nu mai stiu ce sa mai fac cu masa asta de seara...nu mai am idei. Noroc ca Mara intotdeauna se bucura la "un platou cu de toate" :)





6 comentarii :

  1. Arata delicioooooos!!! Mara nu e numai desteapta, dar e si foarte norocoasa ca are o mamica care ii ofera papa bun si sanatos! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ii plaaaace mancarea foarte tare. Si daca i-am dat din astea...e fericita cu ele. A rontzait la morcovii aia ca un iepuras. :))

      Ștergere
  2. hmmm, platouase cu diverse branzeturi si legume din astea, o carnita fiarta cu un piure de spanac si niste cartofi roesti alaturi (sa ma intrebi sa-ti zic ce-s astia :))), daca vorbesc straineza), sau niste salate felurite, chiar si cu ceva carne in ele, budinci de paste. si noi ne cam luptam cu masa de seara, desi suntem adulti responsabili doar pentru noi, insa nu vrem ceva foarte greu la cina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce-s aia cartofii roesti :))) problema e ca copila mananca carnea la pranz ( sau proteina, peste, oua) si seara nu mai merge inca o tura, deci suntem limitati la mamaliga, paste, placinte...:) Si m-am cam saturat de ele, de aia zic ca nu mai stiu ce sa fac...

      Ștergere
    2. Mai bine mananca seara carne fiarta cu legume crude sau fierte (acum depinde de leguma) decat cereale de orice fel (paste, paine, placinte, etc). Cerealele nu prea sunt bune si e bine sa le eviti pentru copila/voi, parintii. Ceea ce apare in poza mi se pare o varianta mult mai buna decat placinta, paste, mamaliga etc.

      Mai bine niste chestii facute din mei, quinoa....sunt sigura ca stii despre ce scriu; asa imi pare, ca ai multe idei de genul.

      Succes!

      Ștergere
    3. Carnea o mananca la pranz, cum mi se pare si normal. Ca sa o poata digera. Din pacate bani de quinoa n-am momentan, dar stiu ca sunt mai bune.

      Ștergere