duminică, 29 septembrie 2013

Niste duminica

    Epistola pe scurt: am fost la Mall-ul cel mare de langa Ploiesti. Fi-mea a tzopait patru ore jumate. Eu am baut vin si am citit. Amandoua am mancat cale de doua mese la un restaurant langa locul de joaca. I-am gasit adidasi de toamna la oferte cu 27 de lei. Mi-au dat lacrimile cand mi-am adus aminte din nou cum Adina ne-a dat bani cand eram in cel mai greu moment la final de 2 ani de chin...ne-a dat bani un om de peste ocean, un om strain, ne-a dat bani sa ii luam Marei incaltari pentru ca a citit ea aici ceva despre incaltari si lipse de bani. Deci bocanci de iarna avem pentru anul asta luati de Adina, acum avem si adidasi de toamna si ploi. Si ii vom multumi Adinei cam toata viata noastra pentru gestul acela special. Toata ziua azi m-am gandit la ea. 

  In timp ce ma gandeam cat de buni sunt unii oameni si cum chiar mi-au intins mainile (nu numai ea) atunci cand chiar eram la capatul tuturor puterilor si intr-un negru cum numai un om care are un copil si n-are bani de mancare stie ce e...in timp ce ma gandeam la toate astea...Mara s-a distraaaaaaaaaaaahahaaaat! Cam asa:

iubita mea

aici poza

eu n-am vazut pana acum o moaca mai frumoasa, jur! :D

"mergem la locul de joaca dupa ce mancaaaam" - da' a vrut INTAI mancare

bucuria mea

dupa 4 ore de tzopait...a se observa culoarea

frate, am cam obosit...acu' vreau IAR MANCARE!

da' intai sa ii povestesc lu' tati cum a fooost


dupa care "felul doi" dupa primul care fusese friptura cu salata, acu' niste salata cu ton! a mers ca uns!

  Cam asa ne-am distrat azi. A fost o zi urata, plina de ploaie si de nori. Afara. Inauntru a fost o zi superba pe care nu vreau sa o uit niciodata. Momente speciale la 6 ani jumate. 

6 comentarii :

  1. E o minunatie de copil! Ochisorii aia or sa faca multe victime intr-o zi.:) E bine ca stie sa se bucure de tot ce i se ofera si ca apreciaza momentele petrecute impreuna. Sa va bucurati cat mai mult una de alta, molustelor!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. După figură, pare o tipă mereu veselă și glumeață. Este? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e foarte glumeata, ii place sa te faca sa razi...e vesela fix pana cand nu mai e vesela si se supara :)))

      Ștergere
  3. Stiu ca nu-i place,da' tare-as zmotoci-o! Cu ciuful ei blond si cu ochii aia mari....si are un zambet...mi-e draga.

    RăspundețiȘtergere