marți, 2 aprilie 2013

Acum fix 6 ani

  Acum fix fix sase ani pe la ora asta, cea mai buna prietena a mea venise sa ma vada in spitalul unde eram internata intru "inducerea nasterii" ...Marius ne-a pozat in timp ce el zicea "nasti, Mutzi, nasti?"...raspunsul meu e pe fatza mea, in timp ce Mir radea de zor...nu mai stiu de ce, ne-am ras in ziua aia ca nebunii...eu radeam ca sa nu inebunesc, ei radeau tot ca sa nu inebunesc eu :)...oricum am mers prin curtea aia pana ni s-a facut rau...de nascut n-am nascut decat a doua zi la 7 dimineata...


  Cam asa...Mara, mami, sa stii ca mami era de fapt foarte fericita...:))) Doar ca a inceput sa fie maxim fericita de abea dupa ce i-ai iesit in cale de tot. Adica afara. Sunt maine 6 ani si eu tot nu reusesc sa pun in scris povestea nasterii ei. Pentru ca a fost lunga si nasoala si s-a intamplat intr-o tara care nu respecta mamele si bebelusii. Si se citeste pe fata mea ce misto ma simteam...aveam deja 1 zi si jumatate de cand eram internata in maternitate degeaba. 

  Va dorim bebelusi sanatosi si cat mai putine zile prin spitale, oricare ar fi cauza...

6 comentarii :

  1. A fost asa de naspa povestea?
    Dar rezultatul conteaza.Sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati una de alta si poate vorbesti cu barza sa-ti dea un bis!:))
    Si La multi ani ca ai terminat lehuzia de sase ani!Deci maine aveti mic-dejun cu tort.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Povestea a fost nasoala doar din punctul de vedere al meu...adica am stat de pe 1 aprilie in maternitate, am nascut pe 3 aprilie si am plecat pe 6 acasa...timp in care nu am dormit :) Nasterea a fost nimic fata de conditiile de spital romanesc bucurestean. O sa iti povestesc tie in privat cum a fost...cumva nu imi vine sa fac publica povestea asta desi imi tot propun de 4 ani de cand am blogul :)

      Ștergere
    2. Si mie mi-ar fi placut sa aud povestea, chiar daca se lasa cu fiori de groaza... Asta in cazul in care te decizi pana la urma. Pana atunci, sa-ti traiasca frumoasa, un "produs finit" pe cinste al atator zile de necaz prin spitale...

      Ștergere
    3. Nu e chiar cu fiori de groaza...ea n-a fost bolnava si nu s-a intamplat nimic tragic. Doar o nastere "simpla" intr-o maternitate de stat din Romania. "Indusa"...inducere care n-a mers :) Multumesc din suflet pentru urari, Simona!

      Ștergere
    4. Si eu sunt patita cu "sederea" in spital pe motiv de "acu' nasti"... si s-a intamplat peste vreo 4 zile. Daca nu se hotara fiu-meu sa iasa cred ca aveam toate sansele sa sucesc gatul cuiva p-acolo... Poza aia e geniala! Foarte expresiva :-)

      Ștergere
    5. Pai eram fix...intr-o disperare din aia...imi tot bagau calciu in vena degeaba. Nu nasteam nimic! Inducerea la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti nu se facea cu hormoni deloc, ceea ce e un lucru bun. Dar calciul nu merge decat uneori, asa ca...

      Ștergere