luni, 6 ianuarie 2014

Avem vreun contract?

  Pe masura ce blogul asta creste si aduna mai multi cititori evident apar si mai multi nemultumiti. Care tin sa isi manifeste nemultumirea foarte apasat. Ma injura, imi spun cele mai ciudate chestii. Ieri am scris un post despre prostia inghesuitorilor la aghiazma. Despre cum pompierii din tara asta cara apa pentru BOR. Despre cum "credinciosii" plini de smerenie si sfintenie se calca in picioare. Pentru aghiazma, pentru peturi, pentru dopuri. 

  Bine, la fel de bine puteam scrie si despre panselute. Sau despre utilitatea cheii franceze in desfacerea tevilor. Intotdeauna cineva ma injura, orice as scrie. Nu ma supar, stiu ca-s multi nebuni pe lumea asta. Cei care ma injura inteleg ce sunt. Ce nu inteleg e soiul de oameni care imi scriu "vai, te citesc demult, imi placea de tine, da' acum vreau sa iti spun ca m-ai dezamagit, ce ai scris e nasol, pentru ca...bla bla."

  Oameni buni, avem vreun contract? Si eu v-am "dezamagit"? Ultima data cand am verificat nu ma plateati pentru ce scriu. Am vreo "datorie" la voi? Ca si asta mi s-a spus, ca "datoria mea fata de cititori...bla, bla". Aloooo, eu n-am nici o datorie. Intri aici, iti place, citesti. Auzi, da' atunci cand te amuzi si imi spui in comentariu ca te-am amuzat de multe ori dar acum sunt naspa... atunci cand te-am amuzat de ce nu mi-ai scris? De ce nu lasi si comentarii pozitive? Ca dealtfel stii sa imi spui ca sunt eu nemultumita de lucruri si de lume. Da' cand te-ai ras, de ce n-ai comentat? Sunt doar cateva persoane care comenteaza mereu si care zic si cand rad si cand nu rad. 

  Ma platesti, ca sa scriu ce vrei tu si cum vrei tu, cititorule? Ai impresia ca sunt obligata sa te public cand ma injuri? Ah si imi plac aia care scriu o porcarie si apoi "stiu ca n-o sa publici comentariul asta". Pai si atunci daca stii de ce il mai dai? Doar ca sa ma ranesti pe mine? Ai impresia ca daca eu ma "ofensam" de toti prostii care ma injura mai aveam blog la ora asta? Chiar crezi ca daca imi zici ca-s proasta, urata, tampita, vaca... chiar ai impresia ca o sa ma duc in baie si-o sa plang? Mwoohahahaa! Fraiere! Esti ca la clasa a treia si nici macar nu stii ca daca vreau te public si te injur. Si culmea e ca atunci cand am facut asta n-au mai continuat. N-au mai avut nimic de zis. 

  Bineinteles, ca orice om normal la cap ma intreb zilnic de ce ai intra sa citesti un om pe care nu il poti suferi si cu care nu esti de acord niciodata. Habar n-am. Nu pricep. Sau de ce au unii impresia ca m-ar interesa ca ei nu-s de acord cu ce zic eu. Ba imi si reproseaza asta! Vai, tu vrei numai oameni care zic ca tine. DA! Exact asta vreau! Ca nu-si face, manca-ti-as, nimeni blog ca sa se contrazica cu niste straini. Sa mor eu daca asa functioneaza ideea asta de blog! Deloc! Orice om normal la cap vrea sa auda ca de acolo, din neant, din necunoscut, ii raspund oameni CA EL. Oameni asemanatori in gandire si in simtire. Daca as fi masochista poate mi-as dori sa ma injure unii zilnic da' cum nu sunt... mna... Am sters postul de ieri pentru ca de aseara pana azi am primit numai injuraturi "crestinesti". Pentru ca, dupa cum bine stim, bautorii de aghiazma sunt buni la suflet si isi iarta aproapele :)))))))) Si pentru ca azi n-am chef de prosti. 

  Da, normal ca nu vom fi cu totii la fel. Ca sunt si momente in care cei mai apropiati oameni nu sunt de acord cu tine. Normal. Nu e vorba de contradictiile minore. (Pentru mine si credinta in Dumnezeu e o contradictie minora. Imi e irelevant daca un om de care imi place crede sau nu in Dumnezeu. Pentru ca un om nu se reduce la asta. Am prieteni credinciosi da' nu se duce niciunul sa se bata pe aghiazma.) Aici e vorba de altceva. E vorba de aia care intra, zic "vaco" si apoi "stiu ca n-o sa ma publici, tu vrei numa' pupatori in cur". Wooow, really??? 

  Inca ceva: doar pentru ca aici scriu de multe ori despre chestii care ma enerveaza nu inseamna, oameni buni ca eu sunt mereu nemultumita. Insa umorul vine din nervi de cele mai multe ori. Nervii vin din cacaturile care se intampla in tara asta sau pe care le fac oamenii. E simplu. Ce-ati vrea voi, haterilor, sa scriu? "M-am trezit, m-am spalat pe dinti, am mancat, am dus copilul la scoala". Probabil si atunci ar fi ceva gresit. Dar, revin, puteti sa nu mai cititi. Ba chiar va rog sa nu mai cititi. Din pacate n-am cum sa fac sa nu mai puteti sa ma cititi, daca as putea, as face-o. Din bunatate, ca sa nu va mai enervez mereu asa, ca uite imi pare rau.... Regret profund ca nu ma ridic la inaltimea asteptarilor voastre, ca vorba aia voi ma platiti pe mine iar eu nu-mi fac treaba cum trebuie!!! Sa-mi fie rusine zic! Ah, stai, nu-mi e. Pentru ca n-avem nici un contract. Sus in dreapta e un X. Folositi-l cu incredere!

38 de comentarii :

  1. Pai si eu cum mai citesc postarea de ieri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-o mai citesti ca am sters-o. Ai rezumatul... am facut misto de cei care se bat la biserica si se calca in picioare pentru a lua o apa. Apa care nu ii vindeca, culmea, de nimic. Crestinii plini de sfintenie se injura care sa ajunga primul!

      Ștergere
  2. Nuuuu! Mie mi-a placut articolul de ieri! Ai spus ce as fi vrut si eu sa spun, dar nu-mi iesea! Nu am comentat ca stau rau de tot cu somnul in ultima vreme si mi se pare cumplit de greu sa scot o fraza coerenta (a se vedea mai sus). Promit ca atunci cand o sa fiu in stare sa scriu logic si coerent (mai ales coerent), sa comentez mai des. Promit!
    PS Si nu mi se pare ok sa stergi un articol doar pt ca exista niste cretini carora nu le place. Daca mintea ta a debitat ceva, si acel ceva a fost destul de important incat sa vrei sa il impartasesti peste ani cu Mara, nu te cenzura din cauza tuturor frustratilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E pai mintea mea a mai debitat d-astea, sunt mai in urma :) Uneori n-am chef, mai, sa vad cum ma injura ca la balamuc. Uite azi plec la Sinaia si n-am vrut sa imi stric excursia. Desi, stai! Stai sa vedem cine sare la postul asta! :))))))

      Ștergere
  3. Pfuaiiiii!...foarte tare aia cu dopurile.Am vazut la stiri. Suntem prosti facuti gramada, un popor de prosti. Eu zic sa faci bine si sa pui postul ala, daca-l mai ai, ca tare vreau sa-l citesc.
    Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l mai am ca l-am sters... opiniile mele despre "religia ortodoxa" au mai starnit si alte dati nebunie. Eu zic asa: daca ii dai un branci babei din fata ta si te urci pe ea ca sa prinzi loc in fata la dopuri esti un bou. Si nu, aia nu e credinta. E limitare la creier!

      Ștergere
  4. Am apucat sa-l citesc, da' n-am apucat sa-mi dau si eu cu parerea :D Nu-i bai, ca zic aici: sunt satula pana'n gat de "credinciosi". Nu stiu in ce cred ei, dar pe unii nu-i duce capul deloc: rautaciosi si ignoranti, incrancenati sa apere un dumnezeu care nu stiu ce-i invata, dar sunt oricand gata sa injure, sa urasca, sa raneasca, uneori am vazut ca din iubire pentru... [nu stiu pentru ce], sunt in stare sa sara si la bataie. Exact cum spui si tu, fac poteca de la ei d-acas' pan' la biserica, da' degeaba, ca nu se lipeste nimic bun de ei... Asta daca nu se duc sa se roage la vreun copac. Ce bine-ar fi daca ar fi mai multi copaci d-astia facatori de minuni, ca sunt destui dispusi sa-i pazeasca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Si aia cu copacul a fost penala! Si culmea e ca astia pe pariu ca nu fac poteca, nu prea se duc la biserica decat cand e cu pupat de moaste sau lins de dopuri de aghiazma!

      Ștergere
    2. . Bine zici, Alex.
      Uneori mi-e rusine sa spun ca sunt romanca. Recent am fost in Bruxelles, unde exista atat de mult bun simt, respect si civilizatie incat pur si simplu ramai mut. Nici nu ma mir de ce suntem priviti ca niste cobai si suntem mereu sub observatie.
      Dana

      Ștergere
    3. Pai daca suntem cobai nu ti ai pus intrebarea ai cui cobai suntem?

      Ștergere
    4. Uite, că nu stiu! Dar poate imi spui tu.
      Dana

      Ștergere
    5. Nu am eu ce sa spun. Credeam ca gandindu te ca suntem cobai, ai mers mai departe cu gandirea si ai aprofundat ai cui cobai suntem. E ok, oricum.
      Referitor la blog, da l pe privat daca esti deranjata.

      Ștergere
    6. Anonim nu stiu cu cine vorbesti? Cu Dana sau cu mine? Nu il pot da pe privat pentru ca nu ma lasa Blogger decat cu 100 de utilizatori.

      Ștergere
    7. Cred ca vorbeste cu amandoua, dar las-o/lasa-l in pace. Cred ca a aterizat aici din greseala, si s-a trezit dand sfaturi. Nu merita sa le explici la toti.
      Dana

      Ștergere
  5. Ah, si io care n-am apucat sa vad ce era cu aghiasma... Stiu ca ai facut rezumatul, dar nu-i tot aia. Una din calitatile pe care le admir cel mai mult la tine e cat de talentata esti la facut misto cand situatia e cacacioasa rau, cum gasesti resurse sa razi si sa "te razi" cand altii ar cara suturi si injuraturi in dreapta si in stanga... Stii cand cunosti un om cel mai bine, nu? Cand ajunge rahatul pe ventilator ;-) Si te mai admir ca ai nervi sa tratezi cu toti zaluzii care vin sa se pishe la tine in curte... Deci please, scrie!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) Multumesc, Simona, iar o sa sara anonimii ca sunteti pupincuristi!

      Ștergere
    2. Hahaha, macar m-am semnat ;-) Daca au nevoie si ei de servicii stiu unde sa apeleze :-)))))

      Ștergere
  6. Doar ca observatie minora, aia n-are nicio legatura cu religia. Numai organizare si individualitate. Faptul ca niste oameni se bat pe dopuri...na, ce sa spun, groaznic, dar nicio legatura cu mine sau alt crestin. Nici nu sunt sigura ca are vreo legatura cu faptul ca sunt ei crestini sau nu, adica cu credinta lor. Mi se pare ca scoate in evidenta doar anumite trasaturi de caracter al lor. Ce trasaturi, nu mai e nevoie sa mai si spun. :) Sunt sigura ca se bat la fel si pe stadion, si la reduceri la Lidl.

    Eu te citesc din intamplare, imi place cum scrii, ai umor si creionezi bine situatiile, de aceea am incercat pe cat posibil sa spun asta. :D E adevarat ca au fost si idei micute la care nu am fost de acord, dar na, de asta sunt comentariile, ca sa comentam, sa mai imprumut eu o idee de la tine, tu de la mine, eu mai multe, tu mai putine (ca posesoare de blog si in pozitie de propovaduire). :)))

    Simt ca am nevoie sa accentuez aici nu rele intentii ale comentatorilor, ci ca TU scrii bine, captivant, reinventezi subiecte aparent banale cu onestitate, finete si subtilitate. Imi place si e proaspat si revigorant. O sa te citesc cat mai des pentru ca, sincer? imi place!!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Are legatura cu religia pentru ca eu nu cred in Dumnezeu si am impresia ca aia care beau aghiazma in ideea ca se vor vindeca sunt prosti. Nu exista miracole. Daca ar exista, asa cum le zice Biserica, farmaciile n-ar mai avea vanzari si nici spitalele pacienti :)

      Ștergere
  7. Scuze, dar religia ortodoxa nu zice ca te vindeci daca bei aghiazma. Serios, nu are sens sa intru in detalii, dar ideea de lua 4 butoaie de aghiazma ca sa dai tot campul ca sa creasca graul mare? :)))) (da, cazuri reale). Superstitie all the way.

    Poate nu e cel mai bun loc sa intreb, aici cu comentariile fata de utilizatorii prost-crescuti, dar na, o sa intreb, pentru ca asa sunt eu, curioasa :))) Sper sa nu te superi si na, nu e nevoie sa imi raspunzi. Ce religie ai? :D Si daca esti atee, sa inteleg ca esti adepta teoriei evolutioniste? Eu as paria pe gnostic, dar imi rezerv pariurile.

    Intr-un punct sunt total de acord cu tine, si anume ca religia e o parte chiar minora din parerea pe care mi-o fac despre o persoana. :D Asa ca nu e nevoie sa imi raspunzi, eu nu ma supar. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu si eu asta, Mihaela, intamplator eu chiar am citit Biblia cand eram mica, spre deosebire de "crestinii" care acum ma injura pe mine. Eu una sunt atee. Nu cred ca exista un Dumnezeu, o entitate, o ceva. Da, cred ca oamenii au evoluat din maimute. Mi-e clar asta uitandu-ma la acesti "crestini" spre exemplu! :))))))))

      Cred in oameni. Cred ca un om poate fi bun si ca oamenii se nasc buni. Cred ca nimeni nu se naste "rau" sau nu e "soi rau" sau altceva. Oamenii devin rai din diverse motive. Si cand esti adult deci ai toate mintile in cap, atunci poti sa alegi sa nu fii rau. Eu cred in bunatate, in a ajuta, in lucruri cum ar fi dreptatea, adevarul, curatenia. Morala nu are legatura cu nimic, eu cred in a face lucrurile CORECT. In a fi corect poate dincolo de limite! Eu nu dau spaga, nu iau spaga. Nu fur, nu insel. Dar asta nu din cauza ca m-ar pedepsi cineva cu iadul ci din cauza ca eu nu cred ca trebuie sa ranesc alti oameni. Daca ii dau in cap sau il fur pentru mine e cam tot aia. Deci nu ranim oameni, nu ranim animale. Da, le omoram ca sa le mancam, si de aici uite evolutia. Urasc vegetarienii! :D Ia sa vezi acum injuraturi ce-mi iau!

      Ștergere
    2. S-ar putea sa fii crestina si sa nu stii! :))) Glumesc, iar e amuzant cu vegetarienii ca le e mila de animale. Sigur, nu de amaratii care lucreaza in conditii inumane si toxice in ferme si fabrici ca sa le produca lor legumele si conservele.

      Unul nu s-ar interesa de unde vine ce au pus pe farfurie, dar brusc calitatea vietii conteaza. Fac teorii despre fericirea gainilor din ferme din prisma si a datoriei tale de a le rasplati, fara a se gandi o secunda la idiotul care inghite praf si gainat si dezvolta probleme respiratorii lucrand acolo. Aproape ca sunt la paritate pt mine cu cei care hranesc cainii comunitari pe strazi. :))

      Ștergere
    3. Ah, nu ma provoca cu cainii, ca si despre ei a trebuit sa sterg un post. Uite, ca sa vezi cum sunt romanii: am sters despre caini si despre crestinii care se bat la biserica. Mna ca sa vezi!

      Ștergere
  8. Buna. Imi pare rau sa vad cat de urat se poarta unii oameni si mi se pare trist ca unele persoane se raporteaza la Biserica in termeni de superstitie "aghiazma face bine la sanatate, etc", cum scriai in postul sters. Dar nu stiu daca e corect sa generalizam. Eu cunosc ortodocsi care ma impresioneaza prin discretie, delicatete, simplitate. Preoti care au refuzat sa primeasca bani cand m-am casatorit si cand mi-am botezat copiii. Care vin 150 km cu masina personala ca sa ajute oameni. Legat de facut "chestii in afara naturii", cum scriai tu, sotul meu, medic pe terapie intensiva, a vazut copii revenindu-si din coma dupa ce un preot s-a rugat la capataiul lor. Poate a fost coincidenta, dar eu cred ca nu. Daca miracolele nu ar exista, farmaciile ar avea mai multe vanzari si spitalele mai multi pacienti. Iar daca omul a evoluat din maimuta, maimuta din ce a evoluat? Ar fi util sa ii intrebam pe oamenii care se calca in picioare pt dopuri de cate ori s-au impartasit in ultimul an, inainte de a spune ca toti credinciosii sunt prosti. Si despre romani se zice ca sunt hoti. Eu sunt romanca, dar zau ca nu am furat niciodata. Nici sotul meu si inteleg ca nici tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea eu n-am "generalizat" decat in ideea de credinta egal a crede in miracole. Eu nu cred in "miracole". Cred ca energia unui om oarecare (nu trebuie sa fie preot) poate scoate din coma un copil. Cred in bioenergie. Aia e masurabila pe aparate. Maimutza a evoluat din altele, nenea Darwin e destul de clar in privinta asta, toata biologia si anatomia sunt bazate pe stiinta, nu pe altceva. Din punctul meu de vedere credinta intr-o "divinitate" oricare ar fi ea e o prostie. Nu vreau sa supar pe nimeni, sunt ferm, dar FERM convinsa ca orice credincios crede ca parerea mea e o PROSTIE fenomenala. Si ii dau voie sa faca misto de mine! Sa scrie un post cum am scris eu! Dar sa nu imi scrie ca MAMA E PROASTA doar pentru ca eu l-am facut prost pe el sau s-a simtit el de fapt. Toate ca toate pana la mama! :)))))) Glumesc acum, da' chiar mi-a porcait-o unu' pe mama in dimineata asta. Si era CRESTIN! Si probabil ortodox :) Daca ar fi sa aleg o religie as alege alta, cu totul altceva, nu crestinism. Poate budism. Acolo lumea e indreptata catre zen, catre calm absolut si catre bunatate absoluta. La ortodocsi lumea e indreptata catre DOPURI! Zice lumea ca nu scrie in biblie cu agheazma. Atunci BOR de ce face circul asta sinistru an de an? Si de ce pe banii mei, nene? Pompierii cara apa pentru BOR? Pe bune?

      Ștergere
  9. Pot sa te intreb de ce ti-ai facut blog ? Pentru ca daca ti-ai facut blog, esti un fel de "exhibitionist", tu singur te arati la lume, asa ca nu vad de ce te superi daca altii isi dau cu parerea asupra celor expuse de tine in mod public, de buna voie si nesilit de nimeni ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce mi-am facut blog scrie sus in header! Persoana numita acolo e singura care are voie sa ma "judece". Nu, nu-s exhibitionista nici eu nici altii cu blog. Da' eu pot sa te intreb ce sa cauti pe un blog care nu-ti place? Ca despre asta e vorba in acest post.

      Ștergere
    2. "Diferit" inseamna ca-i o tinta buna pentru insulte? Zic si eu ca poti sa-i spui unuia ca nu rezonezi cu el pe-o treaba, da' de ce sa injuri, blestemi samd? Indiferent ca are blog sau nu, e irelevant.

      Se poate intampla si intr-o conversatie libera sa fii taxat pentru ideile tale, dar, din nou: una e sa-ti spuna cineva ca nu prea-i place ce spui, si nu prea e de acord cu tine, si alta e sa te injure de toate cele doar asa, pentru ca s-a trezit cineva ca nu se poate altfel decat spune el. Si atunci ce trebuie sa faci? Sa zici ca ala, sa te cenzurezi permanent, ca daca superi pe cineva, sa nu mai ai vreo opinie de teama ca-ti sare unu' la beregata?

      De auzit, auzi, de vazut, vezi, de citit, citesti. Nu iti place si n-ai chef de polemici, te intorci si pleci, nu mai asculti, nu te mai uiti, inchizi cartea/ ziarul/ tv-ul. Poti alege, poti cauta pe unii care sa spuna exact ca tine. Dar daca algi polemica, asta nu inseamna sa vari cuiva pumnul in gura, nu?

      Ștergere
    3. Da, pai in polemica asta "ma-ta e proasta" sau "esti o urata" sunt argumente valide pentru unii.

      Ștergere
    4. Vreau sa-ti cer un sfat: m-am gandit sa-l impresionez pe Gigel barbatu-meu cu un striptease, cum crez ca ar fi mai bine sa fac:
      1. sa-l astept deseara dezbracata acasa in dormitorul nostru
      sau
      2. sa trag acum o plimbare in fundul gol pe bulevardul central din urbea noastra ?
      Ah, si daca aleg varianta 2, ce zici, sa ma supar sau nu daca se gasesc niste golani sa ma fluiere si sa strige dupa mine ca am fundul mare ? ;-)

      (Sa mai precizez la sfarsit ca eu una n-am nimic cu opiniile tale, personal sunt de acord si cu cele referitoare la aghiasma, etc, doar ca nu inteleg de ce te supui la atata zbucium si framantare din cauza blogului. Sa sti ca exista metodele tehnice pentru a face bloguri private cu acces limitat; asta ca sa nu mai vorbim de jurnalele cu adevarat personale pe care le tii incuiate in sertarul propriu de acasa. )

      Cu drag,

      Mimi (in alt fel nu ma pot identifica, pentru ca n-am conturi de tip wordpress, google su alte asemenea minunatii)





      Ștergere
    5. Daca tu compari mersul in curu' gol pe strada cu a avea un blog ce-as putea sa mai zic? :)))) Acu' pe bune! Si daca tu iti imaginezi ca eu ma "zbucium" pentru toti prostii sau ca cumva nu dorm noaptea iti zic doar: mwoooohahaha! Metode tehnice la Blogger nu exista. Daca il fac privat am voie maxim 100 de utilizatori. Acest blog are peste 2000 de unici pe luna. Deci?
      Tocmai pentru ca nu ma agit sterg posturile care scot de sub pietre toti dementii. Pentru ca n-am chef de injuraturi. Bine, uneori am si atunci ii injur si eu. Cum a fost cazul in momentul in care am scris postul de fata. E foarte buna semnatura la final, nici nu imi doresc mai mult. Adica daca eu ma prezint mi se pare logic sa se prezinte si cei care imi vorbesc. Multumesc pentru comentariu si sa vorbesti mai des!

      Ștergere
    6. nu trebuie sa dea socoteala nimanui de ce si-a facut blog.cine nu e de accord cu ce scrie doamna Albu e liber sa nu ii mai citeasca blogul.sau sa comenteze dar fara sa jigneasca ci cu argumente ma numesc Carmen..

      Ștergere
  10. Alexandra, please re-publish THAT post. Do it for Mara and ignore the haters. This is your blog, your journey.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu il mai am si oricum nu conteaza. e simplu sa zici ignore the haters, a intrat un bou pe pagina de FB a blogului si mi-a scris pe perete ca e mama proasta :)))) so, nu, lasa....sunt la Sinaia, vreau sa ma simt bine cu Mara doua zile, n-aveam chef de prosti.

      Ștergere
  11. Discutie intre doi embrioni

    - Tu crezi in viata de dupa nastere?
    - Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva… Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
    - Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
    - Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura…
    - Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
    - Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
    - Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
    - Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
    - Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
    - Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
    - Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
    - Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Andreea, un banc vechi dar bun. Dar tot un banc, ca si viata dupa moartea corpului meu pus la 2 metri sub pamant la dispozitia naturii :)))))

      Ștergere
  12. Considera ca bag aici un comentariu pozitiv (pentru zile negre :))))))))))))))))))) )
    Da, mah, cititorul cu pretentii e cel mai misto cititor :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))) Da bre, au impresia ca le-a luat ma-sa internet cu mine-n el! :))))

      Ștergere