vineri, 19 iulie 2013

Atat

  Manca de pranz cand mi-a zis ca i s-a indeplinit o dorinta. Zic da? Da, mami, stii cand am aprins noi acel lampion la 2 Mai? Da, stiu...am aprins cateva in vara asta, sunt foarte frumoase noaptea cum urca ele in cer. Ma asteptam sa imi zica ca si-a dorit mai multe desene, ca si-a dorit o jucarie, ca si-a dorit sa mergem la plaja si sa facem un castel. Ma asteptam la multe, dar nu la asta. 

  "Cand l-am aprins mi-am pus o dorinta, sa fiu bine, sa fiu sanatoasa...si mi s-a indeplinit". Mi s-a taiat rasuflarea. Pentru o secunda timpul s-a oprit in loc, m-am uitat la ea cum manca linistita la masuta ei rosie. Nodul din gat nu se ducea mai departe, nu puteam sa rasuflu si nici sa clipesc. Atata maturitate, atata intelegere a lumii si a lucrurilor cu adevarat importante. Atata intelepciune intr-un omulet asa mititel...

  Am fost coplesita pana la lacrimi, mi-a venit sa o iau in brate si sa nu-i mai dau drumul niciodata. Pentru ca a inteles, pentru ca stie, pentru ca e asa cum e. Micutza noastra mare. 


8 comentarii :

  1. Si sa i se tot indeplineasca dorinta asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa cum ziceam anterior... "mogaldeata e maaareee!"

    RăspundețiȘtergere
  3. WOW - mi-au dat lacrimile. Ce frumos!!! Ce copil frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Copil mic cu ganduri de om mare! Inseamna ca deja incepe sa stie ce e important in viata.Bravo, ai crescut-o frumos, fii mandra de ea.
    PS. Totusi, la urmatorul lampion poate isi pune ca dorinta sa castige tanti Adelina, aia de face zeama ,la loto si promit sa ma revansez corespunzator1:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) Asa o sa ii spun! Si da, sunt mandra de ea ca a inteles lucrurile importante!

      Ștergere