miercuri, 12 noiembrie 2014

Sa vina aventura!

   In plina isterie a campaniei electorale am intrat pe site-ul Wizz, asa, intr-o doara. Fix ca data trecuta. Si, ca sa ma amuz, am zis sa vad cum ar fi sa bag asa niste date ca si cand as vrea sa plec de Craciun undeva. N-am plecat niciodata din tara de Craciun in cei 35 de ani de viata desi tare mi-as fi dorit. Iar de acasa am plecat o singura data si atunci tot pentru altii nu pentru mine. 

  Asa ca am bagat alene niste date la niste curse nou aparute in lista lor. Ca sa constat cu stupoare ca e ieftin sa mergi in Malta de Craciun. Pai cum, bai Universule, sa nu te ascult io pe tine cand imi scoti tu Malta in cale, ca uite cu Suedia aia te-am ascultat si nu mi-a parut rau deloc. Tare neincrezatoare am intrat repede sa vad cat o costa cazarea acolo, o fi de aur. A, si sa aflu ce e aia Malta si unde e, dar aia e alta poveste... Un Craciun in Malta se pare ca nu e in Maramures deci nu e din platina. Cazarea e ieftina. Un studio pentru 3 persoane cu bucatarie proprie te costa pe noapte cam cat o cinzeaca de palinca in Maramures la vremea Craciunului. Sau cat parcarea pe o ora la Sinaia. 

  Asa ca am luat biletele, o luam si pe maica-mea si fugim o saptamana la soare si la insula. Cand i-am aratat poze Marei a facut ca titirezul o jumatate de ora si se cauta de chilotzii de baie. N-am apucat sa-i zic ca s-ar putea sa fie un pic recisoara Mediterana pe atunci, da' nu conteaza. Cel putin doua deshte tot o sa inmuiem. 

  Cam asa. Cine a fost? Recomandari? 

4 comentarii :

  1. s-ar putea sa te stalkuiesc, adica sa te urmez acolo!! :))) Intru acum sa vad preturile. Ma cam interesa si de revelion...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, hai! Sa facem gasca mare ca mi-a mai zis un prieten ca i-am facut pofta! Stalkuitzi-ma! :D

      Ștergere
  2. De ce intrebi numai cine a fost? Intreaba si cine n-a fost si-si baga unghia in gat, ca o sa aduni o multime de comentarii. :) Daca mergi tu si zici ca-i bine poate ma duc si eu de Paste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) Hai ca m-ai facut sa-mi sara cafeaua din gura! Va povestesc ce si cum indata ce ajung acolo. Prima impresie e ca acolo cazarea e extrem de ieftina.

      Ștergere