luni, 10 noiembrie 2014

Cum era daca eram George Ion

  "Azi era ziua mea. M-as fi trezit cu greu dupa cele maxim 4 ore de somn pe noapte. Nu, nu ma tine nici un bebelus treaz noaptea insa am gadgeturi care pot face asta la fel de bine ca orice bebelus pe care-l cunosc. 

  M-as fi dat jos alene din pat doar dupa ce mi-as fi verificat gagetul de la capul patului si-as fi dat cel putin patru like-uri la ceva chestii despre feminism si/sau legiferarea relatiilor sexuale intre oameni si fratii lor si doar apoi mi-as fi tarat fizicul ravisant catre Toyota mea portocalie pe care o injur cu orice ocazie pe Feisbuc. M-as fi urcat in ea doar dupa ce o cercetam in prealabil de vreun biletel cu "ai parcat ca un bou" lasat de prietenul meu bun Dan Alexandru Radu. Pentru ca nu as fi gasit (azi) niciunul, as fi suspinat usor ofticat pentru ca n-am azi ce pune pe Feisbuc si nici pe cine ma razbuna in mod diabolic. Ah, dar stai! Azi e ziua mea! Azi o sa imi zica lumea chestii pe wall si voi fi chiar vedeta! Pfff, ma intreb oare cata lume o sa ma felicite? 

  Pornit prin trafic m-as fi minunat din nou de cat de proasta e masina mea. Ajuns la birou m-as fi minunat din nou de cat de prost e laptopul meu. La o cautare scurta pe net as fi gasit, pana in ora 10, cel putin patrujdoo de chestii-gagetos-electronice pe care mi le-as dori de ziua mea. Sau marti. 

  Dupa ce as fi butonat o zi intreaga la jobul despre care prietenii mei nu prea stiu sau inteleg mare lucru as fi pornit spre casa. Uluit de prostia Toyotei portocalii dar in acelasi timp cumva mandru de ea. Si de camasa mea roz. Pe drum spre casa as fi ajutat niste oameni. Doo babe sa treaca strada, nu le-am intrebat daca si vroiau da' oricum, n-ar fi stat acolo daca nu intentionau. Mai multi prieteni. Unul din ei e Dan Alexandru Radu, pe care il ajut aproape lunar sa scrie o postare despre mine pe blogul sau. Ca sa ma faca faimos. N-a reusit. Asa ca imi pun sperantele in Alexandra asta pe care-o cunosc de niste (zeci) de ani, pfff, de pe vremea cand nici un gaget n-aveam si nici pe Feisbuc nu ma plimbam si pe care-am ajutat-o cu diverse de nu mai stiu cate ori. Si cu care cand ma contrazic reuseste sa ma enerveze chiar mai rau decat Toyota portocalie da' pana la urma e simpatica si-o iert".

   LA MULTI ANI, BAI!

  

  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu