miercuri, 25 aprilie 2012

Prosti sau ceva de genu'...

  Azi in 35B, doi liceeni cat usa...discutau despre cluburi, mers in Bamboo unde iau un suc si stau o noapte band din el si mergand din cand in cand la baie sa il subtieze cu apa. Conversatia a decurs lin:

 Tanarul 1: am mai iesit pe aici si prin clubu cutare si prin cutare si prin alalaltu
 Tanarul 2: da' in Conac ai fost?
 Tanarul 1: nu, asta unde e?
 Tanarul 2: pai cum sa iti zic, ba, de la Tribunal, o iei pe strada aia, aia cu cazinou', ma, si te duci asa tot in fata si acolo undeva pe dreapta e ca o casa asa...e ceva, ca o casa memoriala, ceva de genu'...acolo e! si ii zice pe frantuzeste, ma, c-o-n-a-q-u-e...cu q ma, au pus.
 Tanarul 1, perfect luminat: aham!

  Io radeam...si radeam, si intorceam capu', si ma uitam pe geam si radeam...apoi mi-a venit sa plang. Doi oameni ar trebui sa stie orice prost ca s-au tras din Ploiestiu asta: unu' e Caragiale (si ala are o casa memoriala p-acilea, ca asa se intampla dupa ce mori sau ceva de genu'). Altul e Nichita. Si mai cum? Stanescu, saracu', despre casa lui era vorba mai sus...casa memoriala Nichita Stanescu din centrul Ploiestiului. 
  Stanescu asta,  fost ca un fel de poet, asa, ceva de genu'...

6 comentarii :

  1. un poet, gen :)))))))))) conform regulilor noi de exprimare, din cate inteleg, gen :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care folosesc expresia .....ceva de genu...., fara sa completeze ce anume ....., ar trebui sa caute tratament pentru creier si apoi mai vorbim. In rest tara aceasta in care traim este pitoreasca si populata cu multe specii de .......

      Ștergere
  2. da da...ce stii tu...e niste intelectuali, bre....

    RăspundețiȘtergere
  3. HANDICAPATI!!!!! ......MINTAL

    RăspundețiȘtergere