miercuri, 11 aprilie 2018

Timpul

   De curand a facut 11 ani. Cand? Nu stiu. Intre timp. Pe de alta parte, nu imi aduc aminte prea bine ce insemna viata de dinainte de ea. Stiu sigur ca nu era asa de amuzanta, plina de bucurie, rasete, uimiri si intrebari. Aia stiu sigur. In rest... 11 ani de pui mic, asa cum numaram pe vremea cand ii numaram lunile de viata de pui mic. Care acum e mare. E maaaare si plina de opinii, chestie care mie una imi place de mor dar ma fac ca-s ofensata de cele mai multe ori :))))

  Imi plac femeile aprige si acum am una acilea. Care este si foarte amuzanta, deci doi in unu, bonus. La oferta. A inceput sa-l bata pe taxu la glume de mare angajament deci suntem bine de tot! Suntem inca in vacanta, in prima saptamana au fost la noi Gabi cu Bia, dragele noastre de o viata. Din nou... cum trec anii. Sunt prietena cu Gabriela de circa 16 ani iar Bia o sa faca 14 anul asta. E inalta cat mine, cand a intrat pe usa am constatat ca nu tre' sa mai aplec din cap ca sa o vad. Fuck! Cand s-a intamplat asta? Pai intre timp :)

  S-au jucat mult de tot impreuna in saptamana asta. Mai mult ca niciodata. Poate pentru ca acum diferenta de varsta dintre ele a inceput sa dispara complet. A fost o bucurie totala, nu stiu cand a trecut o saptamana si au trebui sa plece. Am plans. Am plans cu Mara in brate ca la concurs. Mna, imi venea sa plang si daca ma duceam pana la Buftea la ele si trebuia sa plec la Ploiesti, d-apoi acum :))))

  Acum s-a facut miercuri si eu tot bananai de nebuna, fac curat, inca mai gasesc chestii ne-puse la loc de la mutarea din decembrie, inca mai aranjez lucruri. Pentru ca trece timpul asa, aiurea, nu mai am cand sa le fac pe toate. Urmeaza probabil cea mai grea perioada pentru Mara deoarece in saptamana cu 14-17 mai o sa aibe maretul "examen" SATs, un test standardizat pe care il dau toti copiii de 11 ani aici. Patru zile de "examen", chestie care ma cam sperie pentru ca ea e deja foarte ingrijorata, cei de la scoala au pus presiune mare pe ei anul asta iar ei ii e teama. Singura mea grija e ca se imbolnaveste naibii de stres, ca asta e neam cu mine si nu duce prea bine :)))))

  Cam asta facem noi, ne agitam in miscare brauniana saptamana asta, copila a primit trotineta electrica de ziua ei asa ca se zumzaie in sus si in jos pe strada de sapte ori pe zi, s-a facut si cald afara asa ca acum miroase gandacii de prin gradina. Azi si-a tras sezlongul afara si a citit la soare, la un moment dat fugea de berleuza prin gradina pentru ca venise un bondar pe langa domnia sa :)))) Mda, cum ar zice Monk, natura e murdara iar fi-mea asa a considerat inca de la nastere. 

Frumoasa mea

Ea. Fata lu' taxu!

Ze tort productie io :))

Capre si baloane

Umm, da! Scara magarului.

Noi trei

EA. 11

  

11 comentarii :

  1. La multi ani Mara! Citesc blogul de la intamplarea cu prazul in autobuz, de ani de zile!

    Ai crescut mare si semeni cu parintii tai :) La multi ani doamna mama lu Mara :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, copil frumos ! Sanatosi sa fiti, familie frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani, Mara!
    La mulți ani, mamă de Mara!
    Frumoși și buni să vă fie!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani frumosi, Mara! Toate cele bune pentru intreaga familie zambitoare!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani Mara! La multi ani si mamei de Mara! Hai si tatalui de Mara ;) deja 11 ani, oauuuu, sunteti frumosi cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Superb copil!!! La Multi Ani frumosi in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da bai, si mie mi se pare da' s-ar putea sa fiu nitel subiectiva :))) Las' ca nici cu ai tai nu mi-e rusine! :)

      Ștergere