vineri, 18 noiembrie 2016

Contraceptia moderna

  Domne, m-am dus si io ca omu', pardon, femeia, sa achizitionez niste prezervative ca se terminase stocul si, vorba aia, nu stii cand te apuca nevoia :)))) E, si zic hai sa ma duc la farmacia aia mare sa vedem care e oferta englezeasca de farmacie mare ca pe restul le stiam. Ma duc, caut, gasesc ditai' raftalaul durexat de sus pana jos. 

  Si ia si citeste. Ca erau multe si na, ca orice om, te-ai intreba, de ce sa fie mai multe ca doar n-or fi si patrate, doamne-apara si fereste-ne de nenorociri! Booon. Femeie batrana si destul de cunoscatoare intr-ale caucioacelor de unica folosinta, am trecut repede peste capsuni, banane si ciocolata si am ajuns la tot felul de alte chestii. 

  Si cum citeam eu mai aprig, dau de unele despre care se povestea ca "pe ea o grabesc, pe el il incetinesc".... eeeee, zic hai ca au invins astia natura, da-o dracu' de treaba! Nitel circumspecta m-am apucat sa citesc ce scria pe ele. Pe cutie scria jos cu litere semi-maricele "Acest produs contine BENZOCAINA"... Brusc m-am luminat. Benzocaina e un anestezic local. Deci ce-au facut baietii? Au bagat benzocaina inauntru, sa le amorteasca flacailor umbrela. Si pe dinafara au dat cu ceva ardei iute din cate am inteles, ca cica "senzatii de caldura-arsura" se ofereau doamnelor. Aoleu!

  Benzocaina, da? D-aia de-ti da la dentist sa-ti faca treburi dureroase prin gura. Si ceva iutzeala pentru doamne, cred ca da, le grabeste in adevaratul sens, adica presupun ca fugi mancand pamantului daca iei cu ceva mentolat p-acolo, deci e destul de corect ca te "grabeste". Te grabeste afar' pe usa imediat! Si pe el il incetineste anestezia, da' eu nu stiu de ce n-o fac totala, barem sa stim o treaba. Sa vina cutia si cu un par mare de lemn pe care sa i-l aplici voios inculpatului in moalele capului. Dar tre' sa fii atenta sa il prinzi cu dansa sculata ca sa te poti bucura in voie de coma produsa!

  Asa, deci am stabilit, ea urla prin casa din cauza de senzatii arzatoare, el e cu ea amortita dar presupun ca destul de vesel pentru ca acu' tre' sa o si alerge si sa o prinda pe inculpata, iar asta face lucrurile mai palpitante. Asta daca nu intervine ciomagu' descris la punctu' unu'... Deci in final presupun ca e toata lumea fericita. Mai putin in cazul in care omu' nu trage cauciucul pe dos... si ia el ardeiu' iute si ii da doamnei cu benzocaina! Dar, daca stau sa ma gandesc, s-ar putea sa fie bine si asa ca de la ardeiu' ala iute s-ar putea sa se umfle... Stiu io?

2 comentarii :

  1. Mor, nu mai pot de ras! Cu ardei iute, serios? Sau cu mentol? Da' ceva cu "alcoale" n-aveau? Ma duc la farmacie sa ma informez :)). Poate au si gama etno cu ciomag, mai stii ?!?

    RăspundețiȘtergere