joi, 24 iulie 2014

Imagini si emotii

  In 7 ani si 4 luni n-am avut emotii "sa iasa" o poza. O fotografie. Nici la nastere (presimteam ca n-o sa apucam sa o pozam), nici la asa-zisul botez adica bataia de joc a bisericii asupra bebelusilor, nici la prima zi de gradinita sau de scoala. Ma gandeam mereu ca macar o poza o sa fie "buna" si ca oricum putem sa zicem merxi ca azi avem aparate care nu necesita film. Alaltaieri am mers la Delfinariul de la Varna. Din tara aia naspa numita Bulgaria. Am decis sa fac asta brusc si dintr-o data pentru simplul fapt ca vroiam sa o duc la delfinariu si cand am dat cautare pe net am aflat ca exista si la Varna. Pe langa cel de la Constanta. 

  Am decis sa merg la 115 km de 2 Mai in loc sa merg la 50 km pentru ca am dedus eu ca o muiere ce sunt ca ar fi mai usor, mai repede si mai lipsit de nervi sa ajungi acolo. Si asa a fost. Acolo a fost fabulos, bulgarii au fost la mare, mare inaltime, delfinii...oh, well, delfinii sunt... DELFINI, adica nu mai au nevoie de nici o descriere. Mi-a venit sa plang pe toata durata spectacolului, nu stiu de ce. Poate din cauza energiei delfinilor, poate din cauza energiei Marei care mi-a zis "vrrrrreau sa ma bagggg ACOLOOOO" si apoi se batea cu pumnisorul ei mic in piept si striga "eu, eu, eu, vrrrreau sa FIU delfin!". Am tot incercat sa-i surprind emotiile cu aparatul foto si intr-o secunda am reusit. Insa nu stiam daca poza e clara pana nu o vedeam pe laptop. Acum am vazut-o. Este cea mai frumoasa poza cu ea din cei 7 ani si aproape 4 luni ai ei. Cea care o descrie perfect. Este poza in care e ea atat de ea. Ea cea intensa si plina de emotii. Ea. 

copil si delfini



10 comentarii :

  1. e superba. fa-o mare. e fericirea in starea ei cea mai pură. trimite-o la un concurs de poze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (Mara, nu stiu ce se intampla de comentariile tale imi aterizeaza in spam) Si da, cred ca o fac tablou pe poza asta! :)

      Ștergere
  2. brrrr!!! am pielea de gaina!Emotii si amintiri superbe...Am un cret de aproape 2 ani; ma uit la pozele de acum 1 an, 1 an jumate...si ma sperii...e aceeasi fiinta?!Da, este, mai infipta in realitate, mai definita, mai insetata de a cunoaste lumea..
    Roxana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) ROxana, o sa vezi peste ani ca omul ala e acelasi de fapt. Si ca la 2 ani nu stia sa spuna tot ce vrea, tot ce-i place si tot ce-l doare dar ca isi va pastra multe obiceiuri si preferinte. Ei stiu sigur cine sunt si cand sunt foarte mici. Noua ne ia mai mult sa-i intelegem :)

      Ștergere
  3. Ah ce poza superba!!! Un copil adevarat, care stie sa se bucure de ce e in jurul lui si sa traiasca ce i se intampla!!! poza cu SUFLET!!! <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am prins exact intensitatea bucuriei ei din momentul ala cand a vazut un delfin sarind sus de tot.

      Ștergere
  4. Veselia si bucuria copiilor sunt inegalabile. E o dulcica!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bucurie si ce inocenta!!! Imaginea m-a facut sa zambesc instantaneu, pui frumos aveti! Simona

    RăspundețiȘtergere