miercuri, 22 august 2018

Comentariile voastre pe blog

  Noroc ca s-a enervat o doamna cititoare, pupe mama pe ea de fata cu zvac, si m-a intrebat de ce naiba nu-i public comentariile??? S-o fi gandit femeia ca la cat sunt io de dusa cu pluta am ceva cu distinsa ei persoana... Nope, deloc! Blogger.com a decis, undeva prin luna aprilie, din cate observ eu acum, sa nu ma mai anunte despre nici un comentariu primit! 

  Le-a bagat in folderul de "asteptare moderare" si nu mi-a dat mailul cu pricina, nenorocitu' dracu'. Am descoperit acum cateva zeci de comentarii, le-am publicat si in mare masura v-am si raspuns la ele. Ma si gandeam ca e cam liniste p-acilea si ca na, poate v-am plictisit cu povestile mele insipide. Dar nu mi-am dat seama sa ma duc sa caut nitel sa vad ce se mai intampla prin dosarele astea cu asteptare sau spam. Deci ma scuzati ca nu am publicat si nu am raspuns la ce mi-ati scris. Dormeam linistita in asteptarea mailurilor.

  In aceeasi ordine de idei ma tot cauta unii cica ca daca vreau sa cumpar sa le vand un rinichi! Jur! Nu glumesc! Asa, deci stie careva de la ce mi s-a tras cu treaba asta? Ca acum m-am "abonat" asa din nou la ele da' ma cam 'nerveaza ca nu pricep ce s-a intamplat. 

  A voastra, atehnica, cu (inca) doi rinichi,

    Alexandra

9 comentarii :

  1. Ca sa ne intelegem ca ne-am zapacit de tot :)) : eu sunt aceeasi persoana cu comentariul cu: faina si laptele naspa (o sa ma uit poate avem cum ajunge cu trenul intr-o zona unde sa luam de la ferme) si ca nu gasesc job, dupa care am incercat sa dau comentariul de pe anonim (ca am zis ca poate are treaba cu contul de pe care postez de nu apare), unde am zis ca tepari sunt peste tot (la articolul cu Sardinia) si apoi eu am fost si pe facebook. Si de fapt ma cheama Ioana, bine, ma cheama si Alina, dar pe ala nu ma striga nimeni. Phooaaa gata. Am terminat cu lamuririle.
    Acum pot zice si eu ca dupa ce am fost si noi fericiti o luna, s-a dus dracu fericirea ca s-au mutat deasupra trei studente si se aude tooooot, pe langa ca efectiv am impresia ca o sa ne cada tavanul in cap cand merg prin casa. Ne-am aruncat ca prostii, ca deh garsoniera relativ spatioasa, zona perfecta, utilata..cam scumpa ce e drept, dar na. Bine, nici unul nu ne-am gandit ca ar exista riscul sa patim DIN NOU chestia asta de care am suferit si la chiria din Otopeni timp de trei ani. Pentru ca vorba aia, casa de caramida, solida..cica. O laieeee...ooo laaieee, de 3 zile adormim numa la 12 de suntem cu ochii in punga dimineata, ca evident duduielile prin casa incep de abia de la 10 incolo, ca parca special fac. Le-am si zis cand s-au mutat sa aiba grija ca se aude ca vrem liniste...ete fix sula si si pe proprietar l-a durut la oute ca jos sunt prosti care lucreaza si sus baga hamsteri de genul..
    Daca da al' de sus si gasesc si eu loc de munca mai repede, ne tiram langa Londra, unde in banii astia am gasit case cu gradina de inchiriat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, m-am prins ca ai mai multe nume, cel mai bine ar fi sa iti folosesti naibii numele real. Uite, pe mine ma cheama Alexandra Albu, asa imi zice si in buletin, am blogul asta si FB de 10 ani si nu am patit nimic din cauza asta :))) In general am zis mereu sa nu mai lasati comentarii anonime pentru ca nu imi place sa nu stiu cu cine vorbesc. De aia eu mi-am pus numele pe afis :))) Asa, acuma, lapte primesti si acasa, iti trimit fermierii dar eu zic sa iei de la Tesco din cel neomogenizat, il cheama Jersey ceva, e o sticla de un litru care arata altfel. E foarte bun. Oua, free range si mai ales Chestnut Maran sau Blue Bell, sunt niste specii de gaini care fac oua fenomenale. Pentru gatit merg si alea free range normale. Cu casa, depinde unde stai, tre' sa eviti zonele cu "share" si studenti. De aia era mai scumpa garsoniera ta pentru ca era pentru share, plateau doi oameni la ea. De facut special nu fac doar ca stii cum e sa fii student si ce "ore" ai :)))) De tirat eu zic sa va tirati cat mai departe de Londra. Nu are nici un avantaj iar pe termen lung e nasol. My opinion :)

      Ștergere
  2. aoleu, si eu chiar ma intrebasem, ce naiba am zis asa de s-a enervat? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))) Nu m-am enervat ma, eu nu public doar cand ma injura lumea, in rest de ce sa ma enervez? Dar nu a mers si vad ca nici acum nu merge, am incercat acum altceva, nu stiu cum sa-l repar :)

      Ștergere
    2. depinde ce folosesti. gmail? poti incerca sa adaugi adresa de mail de pe care vin mailurile la contacte.

      teoretic asa ar trebui sa se prinda ca nu e spam si e mail "bun".

      Ștergere
    3. Nu, nu merge, am Yahoo dar nu conteaza! Mergea pana acum si acum nu merge.

      Ștergere
  3. Io m-am gandit ca te-ai saturat si le-ai inchis :-D De aia dupa ultimele am tacut :-P Dar acu' ca s-a dat liber la polologhie, ma bag iar in seama :-)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu pot sa repar! Mor de nervi. Trebuie sa intru eu zilnic sau tot timpul si sa vad daca sunt comentarii.

      Ștergere
  4. Nasol!!! Banuiesc ca ai incercat si asta, dar just in case: https://dbmcnicol.blogspot.com/2018/07/for-blogger-users.html

    RăspundețiȘtergere