vineri, 15 mai 2015

Niste distractie

  Pentru ca vroiam sa ma distrez intr-ale gatitului am facut-o si pe asta pe care mi-o doream de mult si anume un grup pe Face Book. Se cheama "Iubesc sa gatesc" si e foarte misto deoarece noi ne foarte distram acolo. Cu retete, cu mancare sanatoasa sau mai putin sanatoasa. Cu ce ne place si ce nu... Fiecare cu ce are. 

  Deci cine doreste sa se distreze impreuna cu noi nebunele gatitoare, e asteptat cu drag. Am zis!

4 comentarii :

  1. Bravo pentru initiativa. Merci ca m-ai adaugat si pe mine, desi eu ma laud sus si tare ca urasc sa gatesc, nu e chiar adevarat. Am norocul ca la noi in familie sarcinile sunt impartite intr-un mod mai putin uzual dar care functioneaza perfect pentru noi, asa ca eu la gatit apuc rar si atunci evident incerc sa fac impresie ;-) Singurul motiv pentru care imi place gatitul e pentru chimia si fizica care se ascund in spatele oricarei farfurii care arata imbietor si miroase pe masura... :-))) Eu sunt aia care vorbeste cu drojdia (doar e o turma de mici vietati, nu?) si care se uita fascinata la maioneza de casa imaginandu-si in ce poezie chimica e intr-o emulsie... :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am adaugat cu mana mea persoane care-mi sunt dragi si despre care credeam ca nu o sa se supere daca le adaug. In rest tre' sa se ceara ei. In bucatarie totul trebuie sa fie... magie si distractie. Ca sa faci ceva bun si sanatos pentru familie si sa o faci cu mare drag. Merita!

      Ștergere
  2. M-am adaugat si eu! Desi slabe sanse sa adaug ceva in plus, la calitatile mele culinare....dar poate ma salveaza biscuitii cu nuci si curmale din seara asta :)))

    O sugestie: fa-ti frate blog culinar! cu guest-posturi si tot sa participam si noi cu retete! se urmareste mult mai usor si cred ca s-ar strange o comunitate draguta. Acum na, stiu cata munca ar implica asta, si fiecare isi stie timpul lui, dar cred ca ar iesi ceva frumos facut de tine :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, sunt pe net in romana circa 456000 de bloguri "culinare". Chiar nu le-am numarat insa cam atatea sunt. Si nu, nu vreau blog culinar vreau cel mult o comunitate de oameni care sa interactioneze. Si in 3 zile de grup oamenii chiar asta au facut. Eu nu o sa fac reclame sau cumpar chestii...este JUST FOR FUN! Enjoy!

      Ștergere