vineri, 16 ianuarie 2015

Obosită

  Sunt obosită. Dorm aiurea, prost si fără rost, visez foarte, foarte urât și mă scol în ape reci pe șira spinării. Mi-e frică să mă gândesc la ce-am visat pentru că e mult prea urât. Saptamâna cu nea Charlie n-a ajutat deloc ba dimpotrivă. Iar ușurința cu care oameni care probabil nu dau doi bani pe alți oameni au impresia că e ok să omorâm oameni pentru un desen, pentru umor sau satiră, din cauza ca vezi tu, s-au ofensat niște unii despre vreunul dintre profeți (oricare ar fi el mi-e irelevant)...mă șochează. La fel, ușurința cu care nebunii apasă pe tragaci sau ușurința cu care alții cred că treaba aia s-a întâmplat din cauza acelor caricaturi. Sunt idem cele două tabere. Sunt perfect în oglindă. Religiile sunt o mizerie a umanității, orice formă ar avea ele, duc numai la porcării și la ignoranță. Noaptea minții. Toate taberele sunt dispuse să ucidă pentru asta. E trist.

   Cum s-o fi făcut că iarna trecută când aveam școala la 3 minute de casă a fost o iarnă caldă de n-am simțit-o, nici un ger. Acum...gerul ăsta matinal ne-a omorât pe amândouă. Mara e copleșită de frig, o văd, o simt... N-a trăit așa frig niciodată pentru ca n-a fost nevoită să meargă o jumatate de oră pe zi dimineața la prima oră prin el. Ceea ce e bine pentru ea :) E mai prost pentru mine care o văd cum obosește de la mersul prin frig. 

  Sunt obosită. Sunt cocosată de dileme, griji și întrebări. Mă întreb când o sa mă scol moartă de stres. Tot am impresia ca o să vina și dimineața aia în care n-o să mai fiu. Toate spaimele lumii îmi luminează nopțile. Ultima dată când a plecat Marius am plâns incontrolabil două ore pitindu-ma prin toate colțurile casei ca să nu mă vadă participanții la trafic. M-au ajuns din urmă toate. 

  Nu am motive de supărare sau depresie. Deloc. Doar că motivele alea din spate, adunate de cațiva ani și ținute bine acolo sus la mansardă încep sa iasă la lumină. Lumina noului viitor care se așterne in fața mea. Din martie incolo mi s-au aliniat astrele și prietenii. Mare lucru să ai prieteni pe lumea asta. Nu știu ce va fi și de aia îmi e teama. De necunoscut. Sunt ca Mara. Mi-e teama. Și exact ca ea, sunt ferm convinsă ca o să mă trezesc după că o să fie mai frumos decât credeam că va fi. Sau așa sper. 

  Viitorule, te aștept. Uite, în cinstea ta mi-am pus și nemernicele astea de diacritice! :) Mai ramâne să-mi amintesc cum să le folosesc! Am nevoie de prieteni si de vorbe bune, oameni buni! Și de imbrățișări calde de oriunde ați fi! Vă pup!

21 de comentarii :

  1. Sa iti fie bine, sa va fie bine in viitorul asteptat! Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hoooopaaaa... te-ai relaxat!
    E de bine! Te-ai relaxat si tu acum dula atata timp in stres si a scapat supapa! Lasa ca trece!
    E a atunci cand mergi in frig si esti incordat! Si cand ajungi la caldura si te relaxezi te dor toti muschii! Consider-o ca o febra musculara! Trece si asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU, n-ai inteles, nu ma-m relaxat, asta am facut asta vara la modul real! Adica asta vara dupa tot ce a fost cu bunica-mea si toata problema cu banii...m-am relaxat! Desi am muncit mult fizic, m-am relaxat si dormeam ca un prunc. Acum m-am incordat, urmeaza ceva deosebit la care fac fata cu greu! Si am nevoie de femeia aia la curatenie la 2 Mai!

      Ștergere
  3. Numai bine va doresc in viitor!!
    Diana( o mama cu febra si dureri in gat).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti cine cred eu ca esti te iubesc si spune-i lu' barbac-tu ca are client peste o luna cum am vorbit. Daca nu esti cine cred eu tot te iubesc pentru urare! Multumesc!

      Ștergere
    2. Nu nu sunt cine crezi sunt alta Diana.
      O cititoare.

      Ștergere
    3. :))))) Am vorbit cu ea aseara si am aflat :)

      Ștergere
  4. Cheer up, Alexandra draga! Fac si eu parte din categoria " maritata, dar fara om aproape", iti inteleg perfect visele urate, somnul agitat, stresul, oboseala, dorinta de a te ascunde. Si eu m-am ascuns prin cotloane sa plang fara a fi vazuta de cei doi participantti la trafic minori. Nu-i usor, stiu. Dar se poate si mai rau de-atat.... macar suntem sanatosi, avem un acoperis deasupra capului si ce pune pe masa. Aleg, in general, sa fiu recunoscatoare pentru asta...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hugs, karma, good vibes, positive energy, ce vrei tu si-ti face mai bine! Si un umar pe care sa plangi daca nu trece atat de repede pe cat te astepti. Uneori trebuie sa te lasi coplesita de toate, sa le spui pe nume si abia apoi sa le alungi de langa tine, e terapeutic. Sper sa-ti revii repede, deja te cunosc, nu esti tu genul depresiv, dar toti avem momente cand ni se aduna toate. Chin up!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea! Karma chiar mi-a dat pe plus in seara asta, detalii la FB!

      Ștergere
  6. Capu sus, viitoru e luminos! Tare as vrea sa ne reunim din martie sau de cand o fi ;-). Te pup de nu te vezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iiii m-as reuni cu tine cu draga inima, doar ca nu stiu care dintre Ioane esti...oricum, oricare ai fi....daaaaa! Si multumesc!

      Ștergere
  7. Si eu sunt cu moralul cam la pamant, dorm foarte prost si ma trezesc obosita de zici ca am lucrat in tura de noapte la sapat gropi. Si cu fundul in sus. Si fara chef sa ma joc cu copilul, aia e mai rau :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Daaa, dormitul asta aiurea asa mai rau ma enerveaza. Drept pentru care azi noapte m-am culcat la 4 ca sa nu mai visez nimic. Iar acu's calcata de tractor :)))

      Ștergere
  8. Baaii, deci acum am realizat-vazut dintr-un blogroll, cum arata ahahhhhhaaaaaa. Cica 'cum e viata' si dedesubt "raspunsul": 'obosita' ahahahahhhhaaaaaa super, e suuuupeeeer tare faza!!!!!
    pls asta nu-i comm negativ ci asa s-a nimerit sa fie, cum e viata?obosita, super-tare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va trimit imbratisari calde din Torino!
    Va pup cu drag... sa fie toate asa cum va doriti!!! Orsi

    RăspundețiȘtergere
  10. Pot sa te imbratisez si eu cu putere, strans, chiar daca nu te cunosc personal dar imi esti tare draga?:) Cu mare drag, Simona

    RăspundețiȘtergere