vineri, 13 noiembrie 2015

Telegrame

  Am fost la doctorul de familie. Mi-a placut mult. O experienta demna de o tara civilizata. Tipul foarte destept si competent. Intrebari multe despre istoricul medical. Ca si cand as fi un om. Mi-au facut analize complete (gratuit). Pana si profil pentru osteoporoza. Te duci de drag. Stop.

  Si mie si lui Marius ne-au venit plicuri pline cu hartii prin posta. De la angajatori. Sa ne explice ce si cum. Ce drepturi, ce obligatii si ce beneficii avem. Multe. Foarte multe. De la zile de concediu la concedii medicale platite si pana la reduceri la magazine, muzee, chestii. Multe. Ne-am bucurat. Stop.

  Am dus o suma de copii la inotul saptamanal. Ore din curicula claselor a 3a si a4a. Se si "platesc" cu o lira sedinta :))) Copiii sunt ambalati si dusi la o scoala apropiata unde niste instructori ii invata sa inoate. Copiii sunt ultra fericiti. Stop. 

  Mara are la scoala un program cu Universitatea de alaturi. Si-a ales ce doreste sa "studieze" prin intermediul unor domni care vin de acolo sa ii invete niste chestii. A ales "cunostinte despte fotbal" si "tehnologie culinara". Deci da. Stop.

  Am fost si la focul de artificii traditional din noiembrie. Si la Muzeul D-Day. A fost foarte misto. Avem in oras zeci de activitati organizate zilnic de primarie sau institutii locale. Urmeaza sa aprinda luminitele de Craciun in mod oficial prin oras. Cu surle si trambite. Stop.

  Suntem bine. Tare bine. Ceea ce va dorim si dumneavoastra. Stop.

  

3 comentarii :

  1. Să fiți sănătoși și să ne dai veşti bune.Non stop.

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce combinatie e asta intre fotbal si tehnologie culinara? Da cu picioru-n cratia sau face driblinguri cu...varza? :)
    Si? Osteoporoza ta se vede bine din profil?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E fix combinatia ma-sii ca mie mi-a placut sa joc fotbal de mica. Si sa bucataresc de mare :))) Osteoporoza n-am inca! Mi-au iesit toate alea bune la capitolul asta. La altele sunt o baba ofilita :))))

      Ștergere